Ποτέ δεν τα έβαλα με την Ελένη

01.06.2007
Γιατί μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο πιο διάσημες ξανθές της πρωινής ζώνης; Η φράση μάλλον περιγράφει πιο πειστικά από ποτέ τις σημερινές σχέσεις μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και της Ελεονώρας Μελέτη.

Γιατί μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο πιο διάσημες ξανθές της πρωινής ζώνης; Η φράση μάλλον περιγράφει πιο πειστικά από ποτέ τις σημερινές σχέσεις μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και της Ελεονώρας Μελέτη. Η αφορμή δόθηκε από την Ελεονώρα, που έκανε νύξη για την ηλικία της Ελένης, κι έτσι είδαμε σε πρόσφατη συνέντευξή της τη δεύτερη να απαντάει: «Μακάρι να φτάσει στην ηλικία μου και να υπάρχει ακόμη στην τηλεόραση». Σήμερα το ΛΟΙΠΟΝ φιλοξενεί τις νέες δηλώσεις της Ελεονώρας, που μοιάζει να θέλει να ρίξει τους τόνους.

Ηαφορμή του «ψυχροπολεμικού» κλίματος μεταξύ των δυο τους δόθηκε όταν η Ελεονώρα σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στα 35-40 μου και να παρουσιάζω πρωινή εκπομπή». Τότε όλοι έσπευσαν να πούνε ότι παραλήπτης του συγκεκριμένου «καρφιού» δεν ήταν άλλος από την Ελένη Μενεγάκη. «Μακάρι να φτάσει στην ηλικία που είμαι εγώ και να υπάρχει στην τηλεόραση. Όχι στην πρώτη γραμμή, στην τηλεόραση», δεν άργησε να απαντήσει η Ελένη «καρφώνοντας» με νόημα τη νεαρή συνάδελφό της.

Η Ελένη, όπως μαθαίνουμε από ανθρώπους του καναλιού, αλλά και του στενού περιβάλλοντός της, ενοχλήθηκε πάρα πολύ όταν άκουσε τη συγκεκριμένη συνέντευξη και ήθελε να δώσει τη δική της απάντηση. Έτσι, επέλεξε να μην αφήσει αρκετές ημέρες να περάσουν και είπε με τη σειρά της: «Οι νύξεις που έγιναν από το συγκεκριμένο πρόσωπο για παρουσιάστριες που έχουν περάσει τα 35 χρόνια δημιούργησαν μόνο δυσκολία και εκνευρισμό στο κανάλι στο οποίο βρίσκεται η ίδια». Πώς βρήκαν, όμως, αυτά τα πικρά λόγια τη γλυκιά Ελεονώρα της πρωινής ζώνης; Μιλήσαμε με συνεργάτες της στον «Πρωινό καφέ», αλλά και ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά και κινούνται στους διαδρόμους του καναλιού του Αμαρουσίου. «Δεν θέλω να δώσω καμία απάντηση και να σχολιάσω αυτά που ειπώθηκαν από την κ. Ελένη Μενεγάκη. Τα πάντα ξεκίνησαν από μια παρερμηνεία αυτών που εγώ είπα από τη δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη στην κ. Μενεγάκη. Στην ουσία ποτέ δεν τα έβαλα με την Ελένη». Αυτή είναι η δήλωσή της στο ΛΟΙΠΟΝ, όπως μεταφέρθηκε από πολύ στενούς συνεργάτες της.

Προσπαθεί η Ελεονώρα να ρίξει τους τόνους; Πιθανόν! Άλλωστε, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «θα ήθελα να έρθει η Ελένη Μενεγάκη ως καλεσμένη στον Πρωινό καφέ». Πάντως, στη συγκεκριμένη φάση ενδιαφέρον προκαλεί το αν τελικά η Ελένη θα δεχτεί την εκδοχή αυτή και θα αποδεχτεί την πρόταση της Ελεονώρας, δίνοντας τέλος στη μεταξύ τους κόντρα.