ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ

24.05.2007
Νέα τοποθεσία για τη συναυλία τους στο Βελιγράδι αναζητούν οι Ρόλινγκ Στόουνς.

Νέα τοποθεσία για τη συναυλία τους στο Βελιγράδι αναζητούν οι Ρόλινγκ Στόουνς. Το συγκρότημα αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει τη συναυλία του στον ιππόδρομο του Βελιγραδίου, για να μην ενοχλήσει με τους ήχους του τα άλογα.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
Σε δικαστικό αγώνα έχει «ριχτεί» η Αντζελίνα Τζολί, για να σώσει το όνομα της κόρης της Σιλό από την εκμετάλλευση. Γαλλικός οίκος αρωματοποιίας ετοιμάζεται να λανσάρει νέο άρωμα, που θα... βαφτίσει «Σιλό». Η Τζολί επιχείρησε να μπλοκάρει αυτή την κίνηση δηλώνοντας το όνομα της κόρης της στο αμερικανικό γραφείο σημάτων εμπορίου, όμως η γαλλική εταιρεία είχε ήδη φροντίσει να το «καπαρώσει», ενώ η ιδιοκτήτριά της ισχυρίζεται ότι το «Σιλό» είναι λέξη εβραϊκή, που σημαίνει «το δώρο» και θέλει να το χρησιμοποιήσει λόγω της καταγωγής της!

ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
Ο Στινγκ και η σύζυγός του Τρούντι ίσως κληθούν να αποζημιώσουν την πρώην μαγείρισσά τους Τζέιν Μάρτιν. Η τελευταία κατηγορεί το ζευγάρι ότι της φέρθηκε σκληρά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ότι δεν σέβονταν την κατάστασή της και την εξανάγκαζαν να εργάζεται για πάνω από 14 ώρες την ημέρα! Αν οι δικαστές αποδεχθούν τους ισχυρισμούς της, τότε ο Στινγκ θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη...

SΕΧΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!
Δεν έχει κρύψει ποτέ τη ναπολιτάνικη καταγωγή της, αλλά και την αγάπη της για την ιδιαίτερη πατρίδα της. Και παρότι βαδίζει στα 72 της, η Σοφία Λόρεν παρουσιάζεται έτοιμη να στηρίξει με πάθος την αγαπημένη της ομάδα, τη Νάπολι! Οι ναπολιτάνοι δίνουν μάχη για να βρεθούν και πάλι στην Α' κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και η σέξι γιαγιά θέλησε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες. «Αν ανεβούμε στην Α' κατηγορία, θα κάνω στριπτίζ», δήλωσε η χήρα του Κάρλο Πόντι, που εξήγησε ότι θέλει να προβάλει την ομάδα της Νάπολι, αλλά και τον κόσμο της πόλης, που το αξίζουν! Η Σοφία Λόρεν παρά τα χρόνια της παραμένει σε άριστη φυσική κατάσταση, τόσο με γυμναστική όσο και (κυρίως) με τη βοήθεια της επιστήμης... Τώρα, βέβαια, είναι άγνωστο πόσοι θέλουν να δουν γυμνή σε αυτή την ηλικία τη Λόρεν και πόσοι θα επιθυμούσαν στη θέση της να βρεθεί κάποια άλλη, πιο νέα και σίγουρα πιο... καυτή.

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΠΕΚΑΜ
Οι προσωπικοί του στόχοι έχουν επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό. Στόχος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ωστόσο, είναι να βοηθήσει τα μικρά παιδιά της Αφρικής, που ταλαιπωρούνται από την ελονοσία. Συμμετέχει έτσι σε διαφημιστική καμπάνια, στην οποία αντί για τα κλασικά δίχτυα σημαδεύει το δίχτυ προστασίας από τα κουνούπια, που, όπως λέει ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, δεν αξίζει περισσότερο από 8 ευρώ! Καλεί, λοιπόν, όλους (κυρίως τους Αμερικανούς, αφού το σποτ θα παιχτεί στο «Αmerican Ιdol») να βοηθήσουν στην προσπάθεια σωτηρίας των παιδιών της Αφρικής, τονίζοντας μάλιστα ότι καθημερινά μπορούν να σωθούν περισσότερα από 3.000 παιδιά από τις? επιθέσεις των μολυσμένων κουνουπιών. Το φιλανθρωπικό πρόσωπο, πάντως, του Μπέκαμ δεν σταματά στη διαφήμιση για την ελονοσία, αλλά έχει και συνέχεια. Με αφορμή, λοιπόν, την απαγωγή της μικρής Μάντι από ξενοδοχείο στην Πορτογαλία, ο διάσημος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε τηλεοπτική εμφάνιση στην οποία ζήτησε τη βοήθεια όλων, για να εντοπιστεί η μικρή. «Πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την αστυνομία να βρει τη Μάντι. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ και σας ευχαριστώ», ανέφερε στο μήνυμά του.

«ΚΑΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΗΣ
Η γούνα που πρόσφατα έριξε στις πλάτες της η Τζένιφερ Λόπεζ την «έκαψε»! Οι επιστολές διαμαρτυρίας από τις φιλοζωϊκές οργανώσεις κατακλύζουν το γραμματοκιβώτιό της, αλλά το χειρότερο είναι ότι μέσα από αυτές έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της. Έτσι, η J.Lo. αναγκάστηκε να προσλάβει δύο σωματοφύλακες, για να αισθάνεται πιο ασφαλής. Ο σύζυγός της Μαρκ Άντονι δεν έκρυψε το φόβο του για τη σωματική ακεραιότητα της καλής του και για το λόγο αυτό προσέλαβε τους δύο πρώην αστυνομικούς, οι οποίοι και θα παρακολουθούν τις κινήσεις της στις δημόσιες εμφανίσεις της. Μια κίνηση, πάντως, που προκάλεσε εκ νέου τις φιλοζωϊκές οργανώσεις. «Να σταματήσει εκείνη να προκαλεί με τις γούνες και θα σταματήσουν και οι απειλές γι’ αυτήν», ήταν το μήνυμα που της έστειλε μία από τις πιο γνωστές οργανώσεις για την υπεράσπιση των ζώων στις ΗΠΑ.

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
Περνώ και μόνη μου καλά... Εντάξει, δεν το ξέρει το άσμα η Κάιλι Μινόγκ, όμως αυτό υποστήριξε όταν έμαθε τις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Αλεξάντερ Νταμ. Ο 39χρονος σκηνοθέτης τη φιλοξένησε πρόσφατα στο αξίας περίπου 1,5 εκ. ευρώ διαμέρισμά του στη Χιλή, είναι παντρεμένος και η σύζυγός του διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά, όπως είπε η Μινόγκ, βρέθηκε στη Χιλή απλώς για... δουλειές.

ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΕΙΣ
Βαθιά ανάσα πήρε η Έβα Λονγκόρια. Η «νοικοκυρά σε απόγνωση» έλυσε τα δύο προβλήματα που τη βασάνιζαν. Το πρώτο ήταν η εκκλησία που θα γίνει ο γάμος της με τον Τόνι Πάρκερ. Η λύση ήταν άμεση και σύντομη, αφού ο ναός που βρίσκεται δίπλα στο Μουσείο του Λούβρου ήταν διαθέσιμος στην ημερομηνία που έχει ορίσει το ζευγάρι να ενωθεί εις σάρκα μίαν. Το δεύτερο και πιο δύσκολο πρόβλημα ήταν η πεθερά της. Η γνωριμία μαζί της και η εντύπωση που θα της έδινε. Αλλά και αυτό ξεπεράστηκε από τη σέξι Έβα, που έκανε το τραπέζι σε πολυτελές εστιατόριο του Παρισιού στη μαμά και την αδερφή του Τόνι.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ... ΑΡΩΜΑ
Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι άλλοι. Ο Πρινς θέλοντας να προωθήσει το νέο του άλμπουμ αποφάσισε να «ρίξει» στην αγορά κι ένα γυναικείο άρωμα! «Θα είναι εξωτικό, μυστηριώδες και θα έχει μυρωδιές από πολλά λουλούδια», υποστηρίζει ο ποπ σταρ, που υπολογίζει ότι το νέο προϊόν του θα είναι έτοιμο στις αρχές Ιουλίου.

Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ»
Απορίες προκάλεσε ο τρόπος που χαιρέτησε η Έλεν Μίρεν το σταρ της χιπ χοπ μουσικής Παφ Ντάντι στα εγκαίνια κλαμπ στο Λας Βέγκας. Η 61 χρόνων κάτοχος του όσκαρ ήταν στο νέο κλαμπ με το σύζυγό της Τέιλορ Χάκφορντ και όταν είδε τον Ντάντι, τον αγκάλιασε λες και γνωρίζονταν χρόνια!

«ΚΛΕΙΔΙ» Η ΑΤΖΕΝΤΑ
Την... πλούσια από διάσημους ατζέντα της Τζέρι Χάλιγουελ θέλει να εκμεταλλευτεί το βρετανικό κανάλι ITV1. Οι υπεύθυνοί του έχουν δώσει μια ευκαιρία στην Τζέρι και, αν τους πείσει ότι μπορεί να έχει δυνατά ονόματα, τότε θα αποκτήσει δική της εκπομπή! Ήδη η Χάλιγουελ έχει καλέσει τη Βικτόρια Μπέκαμ και τον Τζορτζ Μάικλ και αναμένει...