Δείπνο για τις καλλονές

30.05.2007
Τιμώντας και συνεχίζοντας το έθιμο του δείπνου με τις νικήτριες του διαγωνισμού που καθιέρωσε εδώ και χρόνια ο Γιώργος Πρεβελάκης, ο γιος του Βασίλης Πρεβελάκης παρέθεσε δείπνο στις φετινές νικήτριες του μεγάλου διαγωνισμού εις μνήμην του μεγάλου «πατέρα των καλλιστείων».

Τιμώντας και συνεχίζοντας το έθιμο του δείπνου με τις νικήτριες του διαγωνισμού που καθιέρωσε εδώ και χρόνια ο Γιώργος Πρεβελάκης, ο γιος του Βασίλης Πρεβελάκης παρέθεσε δείπνο στις φετινές νικήτριες του μεγάλου διαγωνισμού εις μνήμην του μεγάλου «πατέρα των καλλιστείων». Είχα την τύχη να προσκληθώ στο όμορφο δείπνο και να γνωρίσω από κοντά τις νεαρές εστεμμένες. Το νέο, φυσικά, διέρρευσε και πολλοί δημοσιογράφοι έσπευσαν στη Σκουφά στο Κολωνάκι για να απαθανατίσουν τις στιγμές που οι καλλονές απολάμβαναν το θαυμάσιο διαιτητικό δείπνο που επιμελήθηκε ειδικά για αυτές ο σεφ του bar-restaurant «Ρassepartout» Νίκος Δρακουλάκης.

Ο σεφ, ο οποίος προέρχεται επίσης από το χώρο των καλλιστείων, καθώς το 2002 κέρδισε στον αντρικό διαγωνισμό Manhunt Hellas τον τίτλο του Mr Intercontinental Hellas και στη συνέχεια κατέκτησε τη 2η θέση του αναπληρωτή Mr Intercontinental 2002 στη Γερμανία, φρόντισε ώστε να ικανοποιήσει τις γευστικές απαιτήσεις των κοριτσιών, αλλά και να μη χαλάσει ούτε στο ελάχιστο τη δίαιτά τους.

Η γλυκύτατη Μις Ελλάς Κατερίνα Ευαγγελινού τα δοκίμασε όλα από λίγο και μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ρισκάρει με τίποτα να ανατρέψει το αποτέλεσμα που έχει επιτύχει έπειτα από επίπονες και συνεχείς προσπάθειες δίαιτας και γυμναστικής, προκειμένου να έχει πιθανότητες να κερδίσει έναν από τους πρώτους τίτλους στα φετινά καλλιστεία.

Η Μις Τουρισμός Άλκηστις Παπαγεωργίου, η πιο ψηλή της παρέας, δεχόταν αμήχανη τα γλυκά πειράγματα όλων για το ύψος της, που θα αφήσει άφωνους και τους διοργανωτές του διαγωνισμού Μις Παγκόσμιος Τουρισμός στον οποίο θα συμμετάσχει. Η μ’ Σταρ Ελλάς Αντωνία Καλλιμούκου έδειχνε κουρασμένη από το διαγωνισμό, αλλά ήταν από τις πιο ζεστές παρουσίες της βραδιάς. Η μ’ Μις Ελλάς Δέσποινα Βλεπάκη με εντυπωσίασε τόσο με το ήθος, τη θετική ενέργεια και την ομορφιά της, που πιστεύω ότι έχει μέλλον μπροστά της για πολλά πράγματα και μοιάζει ικανή να τα κατακτήσει με μια απίστευτη δυναμική. Είναι ίσως ένα από τα πιο ζεστά και φιλικά κορίτσια-νικήτριες του φετινού διαγωνισμού.

Η Μις Γιανγκ Νταϊάνα Ιγροπούλου, η οποία παρεμπιπτόντως έχει τρομερή ομοιότητα με την Ελεονώρα Μελέτη, έτρωγε και μετρούσε τις μπουκιές της κοιτάζοντας συνεχώς το ρολόι της, επειδή την επόμενη μέρα είχε σχολείο. Και η άλλη μικρή της παρέας, η μ’ Μις Γιανγκ Βερόνικα Σπανού, είχε την ίδια έννοια του πρωινού ξυπνήματος ? μικρά κορίτσια, βλέπετε, πάνω σε μεγάλα τακούνια! Όλα τα κορίτσια, πάντως, ήπιαν στην υγεία της Σταρ Ελλάς Δούκισσας Νομικού, που απουσίαζε, και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Ο οργανωτής Βασίλης Πρεβελάκης είχε την υψηλή εποπτεία του δείπνου αλλά και μια καλή κουβέντα για όλες τις κοπέλες και ομολογώ ότι μου θύμισε σε πολλά το μεγάλο υποστηρικτή των καλλιστείων, τον αξέχαστο Γιώργο Πρεβελάκη, τον οποίο άλλωστε όλα δείχνουν ότι έχει διαδεχθεί με επιτυχία στο έργο του.