Χωρίζει η Μαντόνα;

30.05.2007
Σε... ναυάγιο οδηγείται ο γάμος της Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι! Αιτία αποτελεί η απόφαση της διάσημης τραγουδίστριας να προχωρήσει στην υιοθεσία του μικρού Ντέιβιντ Μπάντα από το Μαλάουι

Σε... ναυάγιο οδηγείται ο γάμος της Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι! Αιτία αποτελεί η απόφαση της διάσημης τραγουδίστριας να προχωρήσει στην υιοθεσία του μικρού Ντέιβιντ Μπάντα από το Μαλάουι και, κυρίως, ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτή και η δημοσιότητα που δόθηκε. Οι φήμες που ακούστηκαν πως η Μαντόνα πέτυχε να πάρει το μικρό Ντέιβιντ εκμεταλλευόμενη το όνομα και τα χρήματά της δεν άρεσαν στον κατά 10 χρόνια νεότερό της σκηνοθέτη, που εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτό το...  πανηγύρι και παρέμεινε μακριά από όλες τις διαδικασίες. Ήδη εδώ και καιρό, βέβαια, είχαν φανεί τα σημάδια της κρίσης στη σχέση τους, όπως λένε φίλοι του ζευγαριού, με τους δύο να κοιμούνται χωριστά, αλλά και να έχουν σχεδόν καθημερινούς τσακωμούς. Τα θρησκευτικά πιστεύω της τραγουδίστριας (σ.σ.: έχει ασπαστεί το δόγμα της Καμπάλα), με τα οποία δεν συμβαδίζει ο προτεστάντης Ρίτσι, ήταν ένα μόνιμο θέμα αντιδικίας και ο τρόπος που «επισκιάζει» η διάσημη τραγουδίστρια το σκηνοθέτη (σ.σ.: αισθανόταν ότι έχει μετατραπεί σε «Μr Μadonna»!) ένα δεύτερο, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η πράξη υιοθεσίας στην οποία προχώρησε η διάσημη σταρ. Όπως φαίνεται, ωστόσο, αυτό το τελευταίο ήταν απλώς το? κερασάκι στην τούρτα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν η Μαντόνα και ο Ρίτσι στον επτάχρονο γάμο τους. Και η ώρα της... κρίσης ήρθε όταν ο 39χρονος σκηνοθέτης αρνήθηκε να ακολουθήσει τη Μαντόνα στο Μαλάουι μαζί με όλες τις κάμερες και τα τηλεοπτικά συνεργεία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας του μικρού Ντέιβιντ. Η στάση αυτή του Ρίτσι εξόργισε τη Μαντόνα, καθώς εκείνη «πόνταρε» αρκετά και στη δική του παρουσία στην προσπάθειά της αυτή. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, είχε επιχειρήσει επανειλημμένα να πείσει το σύζυγό της να την ακολουθήσει στο ταξίδι και δεν είχε διστάσει, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, ακόμη και να κλάψει, προκειμένου να τον κάνει να αλλάξει γνώμη!

Ο Ρίτσι, όμως, ήταν ανένδοτος. Δεν συμμετείχε στο? πανηγύρι, όπως το χαρακτήριζε πλέον, κι έτσι οδήγησε τη σχέση τους στην οριστική κρίση. Μια κρίση που υπήρχε, «σιγόβραζε» και το μόνο στοιχείο που την κρατούσε χαμηλά ήταν τα δύο παιδιά, ο 7χρονος Ρόκο Τζον Ρίτσι -γιος του Γκάι- και η 13χρονη Λούρδη Λεόν -κόρη της Μαντόνα με το γυμναστή Κάρλος Λεόν. Για χάρη τους η Μαντόνα και ο Ρίτσι προσπαθούσαν να κρατούν τα προσχήματα, αλλά το γυαλί είχε ραγίσει και ήταν απλώς θέμα χρόνου να σπάσει εντελώς.

Κάτι που παραδέχθηκε, όπως λένε οι πληροφορίες, και ο Ρίτσι πρόσφατα σε φίλους του.

«Πιάσαμε πάτο», φέρεται να είπε σε νυχτερινή του έξοδο ο σύζυγος της Μαντόνα, που, όπως λένε οι ίδιες πηγές, εάν δεν υπεραγαπούσε το γιο του Ρόκο, τότε σίγουρα θα είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου. Το οποίο, όμως, είναι άγνωστο εάν θα τον βγάλει κερδισμένο, διότι η Μαντόνα από την πλευρά της έχει εκφράσει αρκετές φορές παράπονα για τη στάση που τηρεί ο σύντροφός της σε αρκετά ζητήματα. Θέλει να βγαίνει μόνο με τους δικούς του φίλους, πίνει πολύ και αφιερώνει αρκετό χρόνο για τα μαθήματα καράτε.

Η συνέχεια αναμένεται... θορυβώδης και το πιο πιθανό είναι να αναλάβουν πλέον δράση οι δικηγόροι .

Νίκος Ζαμπάρας