«Ψινάκη, θα με πάρεις μαζί σου στα βραβεία του ΜΑD;»

30.05.2007
Τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστεί στις μεσημεριανές εκπομπές, αφού διαρρηγνύει τα ιμάτιά της εξαιτίας των προκλητικών εμφανίσεων των καλλιτεχνών που μανατζάρει ο Ηλίας Ψινάκης.

Τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστεί στις μεσημεριανές εκπομπές, αφού διαρρηγνύει τα ιμάτιά της εξαιτίας των προκλητικών εμφανίσεων των καλλιτεχνών που μανατζάρει ο Ηλίας Ψινάκης. Σύμφωνα με το παρασκήνιο των media όμως, όχι μόνο δεν έχει κόντρα με τον εκκεντρικό μάνατζερ, αλλά αντίθετα τον παρακαλάει να την πάρει μαζί του στα μουσικά βραβεία του MAD στα τέλη Ιουνίου.

Από το περασμένο Σάββατο οι περισσότερες μεσημεριανές εκπομπές «κοινωνικής κριτικής» της αφιερώνουν τη μερίδα του λέοντος του τηλεοπτικού τους χρόνου προκειμένου να υπερασπιστεί «τα χρηστά ήθη» της ελληνικής κοινωνίας. Στις τελευταίες της εμφανίσεις πάλι ως μελαχρινή, αφού το ξανθό έδειχνε να μην ταιριάζει στο εκρηκτικό ταμπεραμέντο της, έδειχνε πιο εκνευρισμένη από ποτέ με τα «προσβλητικά πρότυπα που προωθεί ο Ηλίας Ψινάκης μέσω των καλλιτεχνών που μανατζάρει». Αφορμή για την έκρηξη της αγαπητής κ. Ελένης Λουκά «οι προκλητικότατες και άνευ προηγουμένου», όπως τις χαρακτήρισε η ίδια, «τελευταίες φωτογραφήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του Κώστα Μαρτάκη». Αξίζει να θυμίσουμε ότι στις φωτογραφήσεις αυτές ο Κώστας Μαρτάκης πόζαρε ως Εσταυρωμένος και η Τζούλια δεν φορούσε παρά μόνο τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή μόνο το κάτω μέρος ενός μπικίνι. Αυτές οι εμφανίσεις έριξαν λάδι στη φωτιά και οδήγησαν την κ. Λουκά εκτός ορίων. Με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς απευθύνθηκε στον «υπεύθυνο όλης αυτής της κατάντιας» Ηλία Ψινάκη. Κι εκεί που όλοι νομίσαμε ότι η νέα σταυροφορία καλά κρατεί, διαψευστήκαμε από τον? Βαγγέλη Περρή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, τηλεοπτικό ταίρι του Θέμου Αναστασιάδη, στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του με τη Γιολάντα Διαμαντή αποκάλυψε ότι σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων του πετυχημένου show «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», όπου μοιράζεται με τον Ηλία Ψινάκη και τη Ματθίλδη Μαγγίρα τις θέσεις της κριτικής επιτροπής, ο γνωστός μάνατζερ τού είπε όλη την αλήθεια. «Μου έδειξε ο Ηλίας απανωτά μηνύματα που είχε στείλει η κ. Ελένη Λουκά στο προσωπικό του κινητό ζητώντας του, άκουσον άκουσον, να την πάρει μαζί του και να τον συνοδεύσει στα μουσικά βραβεία του MAD, που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Ιουνίου στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα». Αξίζει να θυμηθούμε ότι στα περσινά βραβεία η κοινή τους εμφάνιση μαζί με τους άλλοτε «Φούστηδες» του «Distraction» αποτέλεσε το «κλου» της βραδιάς και τράβηξαν πάνω τους όλα τα φλας των φωτογράφων.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη και τη μαρτυρία του έγκριτου δημοσιογράφου μήπως θα πρέπει να είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι από εδώ και πέρα με τις γραφικές «εκρήξεις» της κ. Ελένης Λουκά;