Η Δούκισσα των Ελλήνων

25.05.2007
Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά. Όταν βγήκε στη σκηνή του «Fever», η Δούκισσα Νομικού μας κατέκτησε με το αστραφτερό της χαμόγελο και την όλο χάρη πασαρέλα που έκανε με το αέρινο φόρεμα του Πάνου Ζήνα, αλλά και με το μαγιό. Απ’ ό,τι φαίνεται, η φετινή Σταρ Ελλάς έχει μέλλον και θα πάρει πολύ καλή θέση και στο διαγωνισμό της Miss Universe.

Από την Αριάννα Δημητροπούλου

Ολα δείχνουν, λοιπόν, ότι τα ίδια χαρίσματά της έκλεψαν την παράσταση και στο Μεξικό, όπου βρίσκεται η Σταρ Ελλάς 2007 και διεκδικεί μία θέση στις φιναλίστ και, γιατί όχι, στις 5 νικήτριες του διαγωνισμού Miss Universe. Όπως λένε οι ειδικοί, έγινε αμέσως το αγαπημένο παιδί των ξένων φωτογράφων, αφού ξέρει πολύ καλά να «παίζει» με το φακό, σκορπώντας απλόχερα το γλυκό της χαμόγελο και τους ευγενικούς τρόπους της.

Το Σάββατο 5 Μαϊου, στο πλαίσιο των ειδικών βραβείων που δίνονται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του διαγωνισμού, η κριτική επιτροπή αποφάσισε ότι ο τίτλος της Μις Φωτογένεια ανήκει με τιμή και δόξα στη λαμπερή Ελληνίδα με τα γαλαζοπράσινα μάτια και το κατάλευκο χαμόγελο, τη Δούκισσα Νομικού. Μόλις πήρε και αυτόν τον τίτλο, η Δούκισσα συγκινήθηκε για άλλη μια φορά και έσπευσε να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα πρώτα απ’ όλα στους γονείς της, που της λείπουν πολύ και τους έχει μεγάλη αδυναμία, αφού είναι και η πρώτη φορά στη ζωή της που τους αποχωρίζεται. Αμέσως μετά έδωσε τα συγχαρητήρια με μια ζεστή αγκαλιά στις 4 αναπληρωματικές της, τις Μις Βενεζουέλα, Μις Ισπανία, Μις Κορέα και Μις Τανζανία.

Όλα δείχνουν πως η παρουσία της Σταρ Ελλάς έχει κάνει μεγάλη εντύπωση και ήδη πολλά sites στο Διαδίκτυο στοιχηματίζουν υπέρ της ακόμη και για μία από τις πρώτες θέσεις. Εμείς, φυσικά, ευχόμαστε αυτές οι προβλέψεις να γίνουν πραγματικότητα και να κατακτήσει η Δούκισσα τον ίδιο τίτλο που επάξια είχε κερδίσει με την ελληνική ομορφιά της η καλλονή Κορίνα Τσοπέη, η οποία θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στηρίζει πάντα με πολλή αγάπη την ελληνική συμμετοχή.

Μπορούμε, λοιπόν, να ελπίζουμε στον κορυφαίο τίτλο της Μις Υφήλιος 2007; Ο μεγάλος τελικός πρόκειται να γίνει στις 28 Μαϊου στο Μεξικό, όπου θα βρίσκεται από τις 25 του μήνα και ο επίσημος αντιπρόσωπος του διεθνούς διαγωνισμού Miss Universe στην Ελλάδα Βασίλης Πρεβελάκης, για να στηρίξει με την παρουσία του την ελληνική συμμετοχή. Όσο για τη Δούκισσα, κρατά πάντοτε χαμηλούς τόνους και εύχεται απλώς να κερδίσει κάποιον τίτλο προκειμένου όπως λέει: «Να φέρω πίσω στη χώρα μου που αγαπώ και που αντιπροσωπεύω σε ένα διεθνή διαγωνισμό μια διάκριση που πάνω απ’ όλα θα με κάνει υπερήφανη». Κι εμάς θα μας κάνει, Δούκισσα των Ελλήνων. Οπλίσου με την περήφανη ελληνική λεβεντιά και το ακαταμάχητο χαμόγελό σου και το άστρο σου θα λάμψει!