Ωωω κρουαζιέρα θα σε πάααω!

28.05.2007
Ενα ταξίδι, μια κρουαζιέρα, ένα κοσμικό γεγονός με αρώματα, γεύσεις και όνειρα από τη Γαλλική Ριβιέρα και την Καραϊβική και προορισμός το μαγευτικό Αιγαίο.

Ενα ταξίδι, μια κρουαζιέρα, ένα κοσμικό γεγονός με αρώματα, γεύσεις και όνειρα από τη Γαλλική Ριβιέρα και την Καραϊβική και προορισμός το μαγευτικό Αιγαίο. Μπορεί «η κρουαζιέρα» να είχε ξεπεραστεί στους ελληνικούς κοσμικούς κύκλους σαν έννοια διακοπών, αλλά με την έλευση της easycruise στα ελληνικά νερά, ο Στέλιος Χατζηιωάννου την ξανακάνει μόδα. Πώς; Δίνοντας τη δυνατότητα στους απλούς ταξιδιώτες να απολαύσουν με λίγα χρήματα ό,τι και οι ζάμπλουτοι Αμερικανοί που οργώνουν τις ελληνικές θάλασσες. Αυτό φάνηκε από την καταπληκτική βραδιά που πραγματοποιήθηκε on board στο καινούργιο κρουαζιερόπλοιο λίγο πριν αναχωρήσει για το παρθενικό του ταξίδι στην Ελλάδα. Το πλοίο μπορεί (βάσει της πολιτικής της εταιρείας) να είναι μικρό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έκλεψε τα βλέμματα όλων των περαστικών (πλωτών και μη!) στη μαρίνα Ζέας.

Τα κορίτσια του πληρώματος σε υποδέχονταν και καθώς περνούσες την πύλη, η οποία σε γέμιζε από θαλασσινούς ήχους και εικόνες, καταλάβαινες ότι για τις επόμενες ώρες (ή ημέρες για τους τυχερούς που έφευγαν για κρουαζιέρα!) άφηνες πίσω το μουντό γκρίζο της τσιμεντούπολης. Όλη η κοσμική Αθήνα έδωσε το «παρών», για να πάρει μια μικρή γεύση από την επιτυχημένα easy συνταγή του Στέλιου Χατζηιωάννου, αλλά και για να κάνει bid στη δημοπρασία των σουιτών για το πρώτο ταξίδι. Τώρα, αν βοήθησε και λίγο η οικογένεια στο να ανέβει η τιμή, ήταν για καλό σκοπό, αφού το τελικό ποσό των 36.000 ευρώ μαζί με άλλα 64.000 ευρώ από τον ίδιο τον πλοιοκτήτη δόθηκαν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της ομοσπονδίας κοινωφελών φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Μαζί για το Παιδί». Και φυσικά, ποια καλύτερη για να δώσει κέφι στη δημοπρασία από την Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία με το δικό της μοναδικό τρόπο ανέβασε ψηλά τον πήχη! Ποια καλύτερη δεν ξέρω, πάντως τα καλύτερα ήρθαν μετά, όταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από σκηνής ανέβασε ψηλά? τα χέρια! Πάντως, οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν προς το τέλος, όταν λίγο οι καναπέδες στο κατάστρωμα με θέα τη φωτισμένη μαρίνα, λίγο τα αστέρια που ήταν με το μέρος μας, λίγο το λευκό κρασί?