Αγόρασε σπίτι

31.05.2007
Από τον Φιλιππίδη στη Δρούτσα και από τη Δρούτσα στον Τσιμιτσέλη. Αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε πρόσφατα ο νεαρός ζεν πρεμιέ.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Από πολύ μικρός ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήθελε να αποκτήσει το δικό του σπίτι έτσι όπως το έχει φανταστεί, κάτι που τελικά κατάφερε να πραγματοποιήσει φέτος.

Τη νέα του κατοικία ο γνωστός ηθοποιός την αγόρασε από τη Μαργαρίτα Δρούτσα, την κόρη της Εύης Δρούτσα, και είναι το ίδιο σπίτι που της είχε πουλήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Το πραγματικά παραδεισένιο σπίτι βρίσκεται στο Μαρούσι και μάλιστα επί της οδού Παραδείσου. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο οροφοδιαμέρισμα του πρώτου ορόφου μιας διώροφης κατοικίας.

Το σπίτι αυτό, όπως αναφέραμε προηγουμένως, αρχικά άνηκε στο γνωστό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος πριν από δύο χρόνια το πούλησε στη Μαργαρίτα Δρούτσα. Παράλληλα, η μαμά Δρούτσα νοίκιασε το οροφοδιαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην κόρη της, κάτι που θα ήθελε κάθε μητέρα, ειδικά μάλιστα στην περίπτωσή τους, αφού έχουν μια περισσότερο φιλική σχέση παρά αυτή μεταξύ μάνας και κόρης. Δυστυχώς όμως, η γνωστή στιχουργός έφυγε από το σπίτι που νοίκιασε από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες. Η Μαργαρίτα άντεξε λίγο παραπάνω, αλλά αισθανόταν ότι δεν είναι ακριβώς το σπίτι που αναζητούσε. Όταν το έμαθε αυτό ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενθουσιάστηκε, αφού έψαχνε ακριβώς ένα τέτοιο σπίτι σε εκείνη την περιοχή και της πρότεινε να το αγοράσει. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει τελικά δικό του.