Μια Θεσσαλονικιά ο εφιάλτης της

29.05.2007
Τα πήρε στο κρανίο πριν από μερικές μέρες η Τάμτα και απείλησε να φύγει από το νυχτερινό μαγαζί «Θάλασσα» όπου τραγουδάει μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Τα πήρε στο κρανίο πριν από μερικές μέρες η Τάμτα και απείλησε να φύγει από το νυχτερινό μαγαζί «Θάλασσα» όπου τραγουδάει μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Σύμφωνα με τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, η νεαρή τραγουδίστρια άστραψε και βρόντηξε όταν της ανακοινώθηκε ότι συρρικνώνεται το πρόγραμμά της γιατί το pop δεν τραβάει και το λαϊκό έχει την τιμητική του για τους γλεντζέδες του μαγαζιού. Τι ήταν να της το πουν αυτό οι υπεύθυνοι του προγράμματος, η Τάμτα, που μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της, το «Αγάπησέ με», και θέλει να το διαφημίσει όσο το δυνατόν περισσότερο, έγινε... πύραυλος.

Κυρίως, γιατί αυτό σηματοδοτεί την απόλυτη κυριαρχία στο μαγαζί της Θεσσαλονικιάς Φανής Δρακοπούλου, που και κούκλα είναι και πολύ καλή λαϊκή φωνή έχει και σουξέ διαθέτει, το «Θέλω να τα πιω», αλλά και μεγάλες ζημιές σε λουλούδια κάνει στο μαγαζί. Παρόλο που η Τάμτα είναι το πρώτο όνομα στο «Θάλασσα» και η Φανή δεύτερο όνομα μαζί με τον Στέλιο Μάξιμο, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να είναι ουσιαστικά αυτή το πρώτο όνομα. Μάλιστα, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει κυκλοφορήσει κι εκείνη καινούργια δισκογραφική δουλειά. Κάθε βράδυ το καμαρίνι της Φανής είναι γεμάτο από λουλούδια των θαυμαστών της, ενώ πολλοί προσπαθούν να την κατακτήσουν, αλλά αυτή βράχος.

Όλα αυτά τα έβλεπε η Τάμτα, αλλά έχοντας τις «πλάτες» του Γιώργου Μαζωνάκη, που, όπως συζητιόταν, μέχρι τον Γιώργο Μαργαρίτη «έριξε» για να πάρει την Τάμτα στο σχήμα ως πρώτο όνομα και με αφίσα δική της, δεν ανησυχούσε. Εξάλλου, το «With love» ακούγεται παντού και αυτό έκανε την Τάμτα να έχει ανεβασμένες μετοχές στο «χρηματιστήριο» της νύχτας. Μόνο που το pop δεν ανεβάζει τους γλεντζέδες ούτε δημιουργεί «ζημιές» που φέρνουν έσοδα στο μαγαζί, κάτι που συμβαίνει στην περίπτωση της Φανής Δρακοπούλου. Η ανερχόμενη Φανή εκτός όλων των άλλων έχει και εμφάνιση που ζαλίζει, ενώ και το ντύσιμό της είναι απόλυτα θηλυκό. Όπως λένε άτομα της showbiz, διαθέτει τη λάμψη μιας σταρ και ταυτόχρονα τη συμπεριφορά του «κοριτσιού της διπλανής πόρτας», ενώ η Τάμτα μετά τη συμμετοχή στην επιλογή των τραγουδιών της Eurovision έχει γίνει πιο απρόσιτη.

Άσε που πριν προλάβει να συνέλθει και να δει τι θα κάνει με το θηλυκό «τυφώνα» Φανή, ήρθε και άλλος ταμπλάς της Τάμτας καθώς και ο άλλος λαϊκός Στέλιος Μάξιμος πήρε περισσότερο χρόνο στην πίστα. Όσο και αν φώναξε, όσο και αν απείλησε, όπως χαρακτηριστικά συζητάνε άτομα της νυχτερινής διασκέδασης, δεν εισακούστηκε. Παρόλο που ο Γιώργος Μαζωνάκης την υποστήριξε, ο κύβος ερρίφθη. Το μόνο που κατάφερε ο τραγουδιστής ήταν να την ηρεμίσει για να μην τιναχτεί το σχήμα στον αέρα. Όσο για την Τάμτα, «βράζει στο ζουμί της» και είναι έξαλλη με τους δύο νεαρούς τραγουδιστές που ήρθαν για «συμπλήρωμα» στο σχήμα και κατάφεραν να γίνουν απαραίτητοι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ