Ερωτικό τρίγωνο

30.05.2007
Όχι, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει βαλθεί να χωρίσει τον Αντώνη Ρέμο από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Απλώς, θα μπλέξει ερωτικά επί σκηνής με την όμορφη ηθοποιό και μάλιστα με «κουμπάρα» τη Μιμή Ντενίση. Η καυτή τριάδα του «Παρά πέντε», όπως είχαμε γράψει πρώτοι, ενώνει θεατρικά τις δυνάμεις της σε ένα έργο που μιλά για πολιτική και έρωτα.

Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά το σενάριο του θεατρικού που από τώρα έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η «κορυφαία θεατρική συνεργασία της επόμενης χρονιάς». Έτσι, μάθαμε ότι το έργο του Νιλ Σάιμον «Τhe star-spangled girl» - σε πρόχειρη μετάφραση «Το κορίτσι με το άστρο για καρφίτσα» -, που δεν έχει παιχτεί ποτέ στη χώρα μας, θα ανέβει τον επόμενο χειμώνα στο «Ιλίσια -Ντενίση», με τη μετάφραση-διασκευή του έργου να την υπογράφει η ίδια η Μιμή Ντενίση.

Μια γυναίκα, δύο άντρες
Η ιστορία, λοιπόν, μας ταξιδεύει στο Σαν Φρανσίσκο του 1960 και αφορά τρεις βασικούς χαρακτήρες: τον Άντι (Γιώργος Καπουτζίδης), τον Νόρμαν (Αργύρης Αγγέλου) και τη Σόφι (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δύο «κολλητοί» του «Παρά πέντε» δεν θα δυσκολευτούν να υποδυθούν επί σκηνής τους επιστήθιους φίλους αλλά και εκδότες πολιτικού περιοδικού διαμαρτυρίας που φιλοδοξεί να ανατρέψει το πολιτικό καθεστώς!

«Μήλον της έριδος» για τους δύο «αναρχικούς» στην εξέλιξη του έργου θα αποτελέσει μια πανέμορφη Αμερικανίδα, η Σόφι, την οποία θα υποδυθεί η Ζέτα Μακρυπούλια, που θα νοικιάσει ένα διπλανό διαμέρισμα από τα γραφεία της εφημερίδας και είναι μεταξύ άλλων δεινή κολυμβήτρια με συμμετοχή και σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το σκηνικό δεν θα αργήσει να θυμίσει «ερωτικό τρίγωνο», αφού εκείνη θέλει απεγνωσμένα τον έναν από τους δύο, ενώ ο άλλος την αγαπά παράφορα. Αρχικά η Σόφι θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα τον Νόρμαν, αλλά η διαφορά των χαρακτήρων τους θα την κάνει να απομακρυνθεί. Από τότε θα γίνει έμμονη ιδέα στον Νόρμαν και γι’ αυτό ο συνιδιοκτήτης της πολιτικής εφημερίδας Άντι θα αναγκαστεί να την προσλάβει, προκειμένου να περισώσει τη λειτουργία της εφημερίδας. Μέσα από την καθημερινότητα των τριών θα έρθει και ο αναπάντεχος έρωτας! Έτσι, η Σόφι θα ερωτευτεί βαθιά τον Άντι παρότι τους χωρίζει η... άβυσσος όσον αφορά τις πολιτικές πεποιθήσεις τους.

Η Ζέτα, λοιπόν, θα μεταμορφωθεί σε πονηρό και μοιραίο θηλυκό, έτοιμο να τινάξει στον αέρα τόσο την επαναστατική εφημερίδα που εκδίδουν οι δύο φίλοι, αλλά και την πολυετή φιλία τους. Περισσότερα επί σκηνής...