Κολλητός με τη Μαντόνα

29.05.2007
Ένας Έλληνας, πολύ αγαπητός στο κοινό, «κρύβεται» πίσω από τη διακόσμηση του σπιτιού της Μαντόνα στο Λονδίνο, ενώ τα έπιπλά του κατασκευάστηκαν στη χώρα μας με δικές του συμβουλές!

Από τη Σίσσυ Μενεγάτου

Ποιος είναι αυτός που έχει ανοιχτή γραμμή με τη διεθνούς φήμης σταρ που τον συμβουλεύεται όταν θέλει να αλλάξει διάθεση ανακαινίζοντας το χώρο της; Ο γνωστός διακοσμητής του «Άλλαξέ το» Σπύρος Σούλης, ο οποίος με την εκπομπή του στον Alpha έχει δώσει χαρά σε δεκάδες οικογένειες κι έχει γίνει η αδυναμία των απανταχού νοικοκυριών σε όλη την Ελλάδα. Ήδη έχει αλλάξει τη διακόσμηση σε 105 σπίτια, στο «Χατζηκυριάκειο» Ίδρυμα στον Πειραιά και σε ένα γυμνάσιο στην Κρήτη, ενώ εκκρεμούν 17.000 αιτήσεις οικογενειών που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Ο Σπύρος Σούλης θα μπορούσε να είχε μείνει στο κατάστημα της Prada στο Λονδίνο ή στο αρχιτεκτονικό γραφείο του διάσημου αρχιτέκτονα λόρδου Νόρμαν Φόστερ, με τον οποίο συνεργαζόταν, και να κάνει χρυσές δουλειές με celebrities, όπως η σύζυγος του σουλτάνου του Μπρουνέι, η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μαντόνα και πολλοί άλλοι, οι οποίοι του άνοιξαν την πόρτα της διεθνούς showbiz. Εκείνος, όμως, τους πρόσφερε απλώς τις συμβουλές και τη φιλία του, χωρίς να εντυπωσιαστεί από το λαμπερό μέλλον που ανοιγόταν μπροστά του.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει για τις ισχυρές φιλίες που έχει τόσο στην εγχώρια, αλλά κυρίως στη διεθνή showbiz, αφού προτιμάει να βλέπει χαμογελαστούς απλούς ανθρώπους, ενώ πάνω από την οικογένεια και τα φιλικά του πρόσωπα δεν βάζει καμιά και κανένα σταρ. Ο ίδιος μας επιβεβαίωσε όλα όσα μάθαμε.

Αληθεύει ότι έχεις φιλική σχέση με τη Μαντόνα και ότι παρήγγειλε έπιπλα για το σπίτι της στο Λονδίνο από φίλο σου Έλληνα επιπλοποιό, ο οποίος τα κατασκεύασε σε σχέδια δικά σου, αφού εσύ έκανες όλη τη διακόσμηση;

«Μάλιστα, με εκπλήσσετε. Πού το μάθατε; Δεν θα ήθελα να μπω, όμως, σε περαιτέρω λεπτομέρειες, γιατί για αυτά δεν μιλάω ποτέ. Είναι προσωπικές σχέσεις και δεν θέλω να βγάλω προς τα έξω τις φιλίες μου για να διαφημιστώ. Δεν το έκανα ποτέ».

Υπάρχουν και άτομα από την ελληνική showbiz που σε εμπιστεύονται. Μάθαμε ότι η Άντζελα Δημητρίου σου πρότεινε να διακοσμήσεις το σπίτι της κόρης της?

«Ναι, αλλά, σας είπα, δεν θέλω να μιλάω για αυτά. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Συμβαίνει όμως κάποια πράγματα να διαρρέουν και να μαθαίνονται, όπως τα μάθατε εσείς τώρα. Είναι σημαντικό που με εκτιμούν για τη δουλειά μου».

Κι ενώ όλοι αναζητούν μια διεθνή καριέρα και αναγνώριση, εκείνος τα άφησε όλα αυτά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα στην Ελλάδα. Και το έκανε. Βλέποντας όλον αυτό τον κόσμο να χαμογελά με το «Άλλαξέ το». Όπως μας αποκάλυψε, σχεδιάζει να κάνει ευτυχισμένους πολλούς ακόμη ανθρώπους σε φτωχογειτονιές και ιδρύματα και δεν το μετάνιωσε που γύρισε στην Ελλάδα. Άλλωστε, ήταν κάτι που το ήθελε και ανυπομονούσε να γίνει. Όπως μάλιστα μας είπε χαρακτηριστικά, μπορεί η Μαντόνα να τον τιμά με την εκτίμησή της και την εμπιστοσύνη που δείχνει στη δουλειά του, αλλά ο ίδιος δεν βάζει κανέναν πάνω από την οικογένειά του και τους ανθρώπους που αγαπάει και τον αγαπούν εδώ στην πατρίδα.