Κουμπαριά με τσιγγάνους

31.05.2007
Μας εκπλήσσει συχνά με τις κινήσεις της η Άννα Βίσση. Και αυτήν τη φορά μάθαμε κάτι 100% αληθινό, που στην κυριολεξία μας άφησε άφωνους. Τι είναι αυτό; Θα γίνει νονά δύο μικρών τσιγγανόπουλων.

Από τον Βαγγέλη Στεργίου

Κατά καιρούς πολλά έχουν προσάψει στην Άννα Βίσση. Μάλιστα, πολλά από αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ άλλα ανήκουν μονάχα στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων... καλοπροαίρετων! Κανένας, όμως, δεν μπορεί να την πει «αχάριστη» ή «απρόσιτη» απέναντι σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Το ίδιο θα κάνει και φέτος το καλοκαίρι, αφού αποδέχθηκε την πρόταση να βαφτίσει δύο παιδιά μιας οικογένειας αθίγγανων που αντιμετωπίζουν ένα μικρό πρόβλημα υγείας, ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό.

Μόλις έμαθε την επιθυμία της οικογένειας, η Άννα έψαξε το θέμα και αφού επιβεβαίωσε όσα ήθελε, είπε το «ναι» και μάλιστα αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα, από τις λαμπάδες και τα βαφτιστικά μέχρι και το τραπέζι μετά τη βάφτιση. Μάλιστα, οι γονείς των παιδιών ήταν ανέκαθεν φανατικοί θαυμαστές της απόλυτης Ελληνίδας pop star και έχουν ενθουσιαστεί με την προθυμία της να γίνει νονά των παιδιών τους. Η Άννα έχει πάρει τόσο σοβαρά το ρόλο που θα αναλάβει, κάτι που αποδεικνύεται από τα πολλά δώρα που ήδη στέλνει στα μελλοντικά πνευματικά της παιδιά. Κουκλάκια, ρουχαλάκια, trendy κοσμήματα για παιδάκια κι ένα σωρό άλλα πράγματα που ζωγραφίζουν μεγάλα χαμόγελα ευτυχίας στα προσωπάκια τους. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο τρίχρονο αγοράκι, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει το όνομα Ερμής, και ένα μόλις δύο χρόνων κοριτσάκι που θα ονομαστεί Άννα. Όπως ίσως καταλάβατε, το όνομα δεν είναι τυχαίο. Το διάλεξαν οι γονείς των παιδιών για να τιμήσουν τη γνωστή τραγουδίστρια, αφού καμία από τις δυο γιαγιάδες των μικρών δεν έχει αυτό το όνομα. Ήθελαν να την ευχαριστήσουν καθώς έχουν ιδιαίτερη αδυναμία προς το πρόσωπό της.

Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να δούμε πολλά τέτοια χαμογελαστά προσωπάκια αν και άλλοι επώνυμοι του βεληνεκούς της Άννας έκαναν ακριβώς το ίδιο. Να έδιναν δηλαδή περισσότερη αγάπη και τρυφερότητα και στον απλό κόσμο και όχι μόνο στους κοσμικούς και τους δήθεν!