Όλο και πιο κοντά

31.05.2007
Η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα. Έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν, τα... έσπασαν εκ νέου, αλλά η φιλία τους αντέχει στα «χτυπήματα» της μοίρας.
Η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα. Έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν, τα... έσπασαν εκ νέου, αλλά η φιλία τους αντέχει στα «χτυπήματα» της μοίρας. Κι έτσι, ο Νοράιρ Σαπουντζιάν δεν θα μπορούσε να λείψει από τη βραδιά που η αγαπημένη του Άντζελα παρέλαβε έναν ακόμη χρυσό δίσκο. Μάλιστα, όχι μόνο παρέστη σ’ αυτήν τη βραδιά, αλλά δεν σταμάτησε να τη ραίνει με λουλούδια, να στέκεται δίπλα της και να την κάνει να λάμπει...

Η «Λαίδη», που εδώ και 27 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού τραγουδιού, παρέλαβε από το γενικό διευθυντή της Exis Music Αλέξη Τερζή το χρυσό δίσκο για το CD single με τίτλο «Αχ πατρίδα μου». Η κορυφαία ερμηνεύτρια φορώντας ένα ολόλευκο φόρεμα έλαμπε. Φανερά ανανεωμένη, πιο όμορφη και πιο ώριμη από ποτέ, η Άντζελα Δημητρίου χάρισε σε όσους βρέθηκαν στο «ΜΑΟ summer» μια απίστευτη νύχτα διασκέδασης, με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει τόσο από παλαιότερες δουλειές της όσο και από τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Και, φυσικά, με τις ερμηνείες της έδωσε το σύνθημα σε όσους βρέθηκαν εκεί να ξεσηκωθούν και να απολαύσουν τη βραδιά. Στο πλευρό της πέρα από τον Νοράιρ βρέθηκε και ο Ζαφείρης Μελάς, ενώ εκτός από τη «Λαίδη» τιμήθηκαν και οι βασικοί συντελεστές του «Αχ πατρίδα μου», ο παραγωγός-στιχουργός Νεκτάριος Μπήτρος, οι συνθέτες Χρόνης Ιατρόπουλος και Θοδωρής Αρχοντής και ο ενορχηστρωτής Γιάννης Φουστέρης.

Στο περιθώριο της απονομής του χρυσού δίσκου προβλήθηκε και σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση το videoclip του «Τρελαίνομαι», σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου, ένα κομμάτι που είναι βέβαιο ότι θα μας... τρελάνει!

Ν.Ζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ