800.000 ευρώ στα πόδια της!

29.05.2007
Σε λίγους μήνες γίνεται για δεύτερη φορά μαμά. Αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει να εξακολουθεί να θεωρείται το μεγαλύτερο προς στιγμήν όνομα της νυχτερινής Αθήνας

Σε λίγους μήνες γίνεται για δεύτερη φορά μαμά. Αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει να εξακολουθεί να θεωρείται το μεγαλύτερο προς στιγμήν όνομα της νυχτερινής Αθήνας, στα πόδια της οποίας ο Γιάννης Παπαθεοχάρης επενδύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Λίγο πριν από το Πάσχα η Δέσποινα είχε δεχθεί προτάσεις για συνεργασία από το «Βοτανικό», το «Fever» και τον «Διογένη». Τελικά, στην πλειοδοσία επικράτησε το ιστορικό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού και όχι άδικα. Γιατί ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαθεοχάρης, πέρα από το ιδιαίτερα ικανοποιητικό νυχτοκάματο που έταξε στη Δέσποινα, της υποσχέθηκε ότι θα γκρεμίσει τον παλιό «Διογένη» για χάρη της, προκειμένου να χτίσει ένα νέο «ναό διασκέδασης». Πιο συγκεκριμένα, στην οικονομική συμφωνία που πρότεινε ο γνωστός επιχειρηματίας στην ντίβα περιλαμβάνεται και η υπόσχεσή του να «διαλύσει» εκ θεμελίων τον «Διογένη» και να δημιουργήσει στη θέση του ένα υπερσύγχρονο κέντρο διασκέδασης χωρητικότητας 2.000 ατόμων και με τα πιο εξελιγμένα ηχητικά συστήματα και φωτισμούς! Οι συνολικές δαπάνες του έργου, όπως φημολογείται, θα αγγίζουν το αστρονομικό - για τα ελληνικά δεδομένα των «μπουζουκιών» - ποσό των 800.000 ευρώ! Έπειτα από εφτά χρόνια συνεργασίας στο «Rex» η Δέσποινα μετακομίζει και φαίνεται ότι η ιστορία γράφεται ξανά από την αρχή. Οι εργασίες στον «Διογένη» θα ξεκινήσουν άμεσα, ενώ απ’ ό,τι μαθαίνουμε οι χειμερινές εμφανίσεις της Δέσποινας θα ξεκινήσουν στις αρχές Δεκεμβρίου και πέρα από το ολοκαίνουργιο μαγαζί, ετοιμάζεται και μία ακόμη έκπληξη. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού 8 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία η Δέσποινα Βανδή όλα δείχνουν ότι θα ξανασυνεργαστεί με το μεγάλο λαϊκό όνομα που την ανακάλυψε. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Καρρά. Αυτές τις μέρες μάλιστα ο επιχειρηματίας περιμένει το οριστικό «ναι» του Θεσσαλονικιού τροβαδούρου.

Από την άλλη, όπως φαίνεται, η Δέσποινα δεν θα ξεκουραστεί καθόλου μετά τη γέννα, αφού το Σεπτέμβριο θα κάνει με τον Φοίβο την τελική επεξεργασία του νέου της άλμπουμ, για να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.