Αυτός φταίει που έφυγε η Κοκκίνου;

30.05.2007
"Cherchez la femme", λέει ο λαός, αλλά στην περίπτωση της αποχώρησης της Έλλης Κοκκίνου από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven το cherchez l’ homme αρμόζει περισσότερο.

"Cherchez la femme", λέει ο λαός, αλλά στην περίπτωση της αποχώρησης της Έλλης Κοκκίνου από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven το cherchez l’ homme αρμόζει περισσότερο. Και αυτός ο άντρας δεν είναι άλλος από τον Διονύση Σχοινά. Τι σχέση έχει το παλιό αμόρε της Έλλης; Φαινομενικά καμιά. Όμως, το γεγονός ότι την ώρα που εκείνη άνοιγε την πόρτα να φύγει εκείνος έκανε την είσοδό του είναι τυχαίο;

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πρέπει να σας πούμε ότι ο πρωταρχικός λόγος που δυσαρεστήθηκε η Έλλη με την εταιρεία ήταν η απόφαση του Φοίβου να σταματήσει να γράφει τραγούδια για εκείνη. Όμως, οι καλά γνωρίζοντες ισχυρίζονται ότι το κερασάκι στην τούρτα της αγανάκτησής της και ο παράγοντας Νο 1 που την οδήγησε στο να πάρει το καπελάκι της και να φύγει ήταν το ότι ενημερώθηκε από ανθρώπους της Heaven ότι ο Φοίβος έχει ξεκινήσει επαφές με αρμόδια άτομα με σκοπό τη μετεγγραφή του Διονύση Σχοινά στην εταιρεία. Κάτι είχε ακούσει, πίστευε όμως ότι ήταν απλώς ψίθυροι. Όταν πια κατάλαβε ότι οι φήμες έχουν βάση, στεναχωρήθηκε. Γιατί όμως, αφού η ίδια είναι ερωτευμένη και πολύ καλά στα προσωπικά της και μάλιστα τόσο καλά, που τα ΜΜΕ να υποθέτουν ότι είναι και έγκυος στο πρώτο της παιδί; Τα βαθύτερα αίτια δεν τα γνωρίζουμε. Αυτό που μάθαμε, όμως, είναι ότι θεωρείται σχεδόν γεγονός η έλευση του Διονύση στη Heaven και η μετεγγραφή του από τη Universal Music, ο οποίος φημολογείται ότι θα πάει πακέτο με τη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή.

Εμείς για να επαληθεύσουμε την είδηση μιλήσαμε με τον ίδιο τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος μας είπε χαρακτηριστικά: «Ο Φοίβος είναι χρόνια φιλαράκι μου και πάντα υπήρχε επαφή μεταξύ μας. Θέλω πολύ να συνεργαστούμε και να μου γράψει τραγούδια. Με τη Heaven έχουμε συζητήσει για συνεργασία και είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γι’ αυτό». Στην ερώτηση αν η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή θα «μετακομίσει» μαζί του, ο Διονύσης μας απάντησε με ένα τεράστιο χαμόγελο, αρκετά αινιγματικό, που μπορεί να ερμηνευτεί ανάλογα.

Ρενέ Σαραντινού