Τέλειωσε η εποχή του «Romeo»

25.05.2007
Από τη στιγμή που έκανε δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα στην πίστα ο Γιώργος Τσαλίκης συνέδεσε το όνομά του με τον επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη και το νυχτερινό κέντρο «Romeo».

Από τη στιγμή που έκανε δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα στην πίστα ο Γιώργος Τσαλίκης συνέδεσε το όνομά του με τον επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη και το νυχτερινό κέντρο «Romeo». Κανείς δεν το περίμενε μια συνεργασία που κράτησε αρκετές σεζόν και πάντα με επιτυχία να λήξει τόσο άδοξα. Κι όμως, το παραλιακό κέντρο «Romeo», που ήταν για χρόνια στέκι του τραγουδιστή, ήταν αυτό που τον ανέδειξε, καθώς ο Τάκης Γιγουρτάκης ήταν εκείνος που πρώτος πίστεψε στο άστρο του και του έδωσε δουλειά.

Δύο εβδομάδες, όμως, πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή σεζόν για το νυχτερινό κέντρο τα σχέδια ανατράπηκαν και εκεί που όλοι περίμεναν τον Γιώργο να συνεργάζεται με την Κέλλυ Κελεκίδου, έτσι όπως είχε αποφασιστεί, είδαμε να φιγουράρει και να διαφημίζεται στις αφίσες που κυκλοφόρησαν στους δρόμους το όνομα του Διονύση Μακρή. Τι έφταιξε; Λέγεται ότι η απαίτηση του Γιώργου Τσαλίκη να διπλασιαστεί το νυχτοκάματό του θεωρήθηκε από τον επιχειρηματία υπερβολική. Το επιχείρημα που πρόβαλε ο αγαπητός τραγουδιστής ήταν ότι τα τελευταία χρόνια το κέντρο ήταν καθημερινά ασφυκτικά γεμάτο και ότι το νυχτοκάματό του παρέμενε το ίδιο επί χρόνια. Ο επιχειρηματίας θύμωσε και, όπως μάθαμε, έκανε μια σύγκριση του Γιώργου Τσαλίκη με έναν επίσης επιτυχημένο συνάδελφό του, τον οποίο λένε και αυτόν Γιώργο, λέγοντάς του: «Ποιος είσαι; Ο Γιώργος Τσαλίκης είσαι... Δεν είσαι ο Γιώργος... για να παίρνεις τόσα χρήματα κάθε βράδυ».

Η σύγκριση στεναχώρησε τον Τσαλίκη και κουβέντα στην κουβέντα ειπώθηκαν σκληρά λόγια. Ο επιχειρηματίας τότε έδειξε την πόρτα στον τραγουδιστή και αυτός τη χτύπησε δυνατά πίσω του φεύγοντας.

Ρ.Σ.