Η σόουμπιζ νοικοκυρεύεται

22.05.2007
Η γαμήλια μανία του 2007 φαίνεται να χτύπησε για τα καλά τους εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ, αποδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι προληπτικοί απέναντι στη δίσεκτη χρονιά 2008 δεν είναι μόνο οι απλοί «θνητοί», αλλά και οι επώνυμοι.

Προσεχώς με κουλούρα

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας
Ο πιο «ανοιχτός» γάμος της δεκαετίας

Αν λάβουμε υπόψη τα 150 πούλμαν που θα μεταφέρουν φίλους, συγγενείς και άλλους προσκεκλημένους, τα 237 αρνιά που έχουν ήδη παραγγελθεί για τη γαστρονομική ικανοποίηση των καλεσμένων, αλλά και μια guest list που όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει τους 800 καλεσμένους, σίγουρα τότε έχουμε να κάνουμε με τον πιο «ανοιχτό» γάμο της δεκαετίας για τα ελληνικά δεδομένα, επιθυμία άλλωστε της Πέγκυς, αντίθετα με τον Γιώργο, που βάζοντας τρίτο στεφάνι θα προτιμούσε ίσως πιο χαμηλών τόνων γαμήλια τελετή! Σίγουρα πρόκειται για έναν από τους πολυαναμενόμενους γάμους, που τελικά θα γίνει πραγματικότητα το Σεπτέμβρη. Η σχέση τους μετράει πάνω από 10 χρόνια αγαπημένης συμβίωσης. Ο μέλλοντας γαμπρός και επίσημος μάνατζερ της Πέγκυς αποφάσισε να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του όταν θα ερχόταν η κατάλληλη στιγμή και για τους δύο για να υποδεχτούν ένα παιδί. Κουμπάροι θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης και η Κική Τσόλκα, συνεργάτιδα εδώ και πολλά χρόνια της Πέγκυς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νυφικό της θα έχει παριζιάνικο, αλλά λιτό και απέριττο χαρακτήρα.

Νίκη Κάρτσωνα Νίκος Χατζής
Γάμος καλαματιανός

Στα σελέμπριτι ζευγάρια που αναμένεται να περάσουν στέφανα μέσα στους επόμενους μήνες είναι και αυτό του όμορφου μοντέλου από την Καλαμάτα και του Νίκου Χατζή. Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, έπειτα από ένα χωρισμό που κράτησε περισσότερο από δύο χρόνια, με ένα γάμο!

Ελλη Κοκκίνου - Παναγιώτης Βασιλειάδης
Φήμες και για εγκυμοσύνη

Η πάντα αγαπητή Έλλη, που τη φετινή χρονιά μας επιφύλασσε τη μεγαλύτερη έκπληξη με την αποχώρησή της από τη Heaven, φαίνεται ότι θα μας έχει ευχάριστα νέα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, αφού πολύ έντονες φήμες τη φέρνουν όχι μόνο στα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Παναγιώτη Βασιλειάδη, αλλά και να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! Αλήθεια ή ψέματα, ο χρόνος θα δείξει, αλλά απ ό,τι φαίνεται το ζευγάρι τελευταία νιώθει πιο απελευθερωμένο και όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς επισημοποίηση της πολύχρονης σχέσης τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αρχή της σχέσης εκκρεμούσε ακόμα το διαζύγιο από τον πρώτο γάμου του Παναγιώτη.

Ράνια Θρασκιά Γρηγόρης Αρναούτογλου
Το πιο «κυνηγημένο» ζευγάρι

Λίγα χρόνια πριν, όταν ξεκινούσαν και οι δύο την τηλεοπτική τους καριέρα από το TV Μακεδονία, πού να φαντάζονταν ότι θα ερχόταν η στιγμή που ολόκληρος ο lifestyle Τύπος και τα κανάλια θα τους «κυνηγούσαν» ολημερίς, στήνοντάς τους ενέδρες έξω από το σούπερ μάρκετ που ψωνίζουν και αναγκάζοντας τους φωτορεπόρτερ να σκαρφαλώσουν σε δέντρα για να εξασφαλίσουν μία έστω μακρινή φωτογραφία τους. Κανείς δεν ξέρει αν φέτος θα φάμε κουφέτα από το ζευγάρι, αν και ο Γρηγόρης έχει ήδη δηλώσει ότι είναι πλέον ώριμος να παντρευτεί, αφού σήμερα φαίνεται πιο ερωτευμένος από ποτέ.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου Κων/νος Κοροξενίδης
Μυκονιάτικη και κοσμική τελετή

Τη γουρλίδικη ημερομηνία που προτιμάει όλο το εργένικο Χόλιγουντ να παντρευτεί, δηλαδή τα τρία εφτάρια 7/7/07, επέλεξε η γοητευτική και πανταχού παρούσα Μαριλένα για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη. Οι καλεσμένοι, που όπως όλα δείχνουν θα αγγίξουν αστρονομικό αριθμό, έχουν ήδη στα χέρια τους τη γαμήλια ειδοποίηση σε στυλ καρτ ποστάλ, ενώ σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει και το προσκλητήριο, που αναμένεται το ίδιο υπερθέαμα. Είμαστε σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος γάμος θα κάνει το γύρο όλων των περιοδικών και καναλιών της Ελλάδας, αφού και οι δύο μελλόνυμφοι είναι από τα καλύτερα παιδιά του κοσμικού jet set.

Μπέτυ Μαγγίρα Δημήτρης Μάζης
Η καρατερίστα και ο πολίστας

Η φετινή χρονιά θα είναι η «τυχερή» για την Μπέτυ, που σύντομα θα χορέψει το χορό του Ησαϊα με τον αγαπημένο της πολίστα του Εθνικού. Το αγαπημένο ζευγάρι, που φέτος ήδη συμπληρώνει 3 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισε ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά.

Το σκέφτονται σοβαρά Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς
Βρήκαν το «Αlter Εgo» τους

Θα φάμε κουφέτα φέτος από το πιο πολυφωτογραφημένο ζευγάρι της σόουμπιζ; Οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται κυκλοφορούν εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Η επισημοποίηση του δεσμού τους ήρθε όταν ο Σάκης γνώρισε για πρώτη φορά την Κάτια στην οικογένειά του και την πολυαγαπημένη του γιαγιά στην πατρίδα του την Κέρκυρα. Ακολούθησε η γνωριμία του Σάκη με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Κάτιας στη Θεσσαλονίκη, όπου ο μέλλων πεθερός του Νίκος τον κέρασε τσίπουρο κι εκείνος δεν μπορούσε να πει «όχι». Πρόσφατα τους είδαμε πιο ερωτευμένους από ποτέ στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας του Σάκη «Αlter Εgo» και, όπως όλα δείχνουν, ο Σάκης «θα το πάρει το κορίτσι» και θα κάμψει τους όποιους δισταγμούς της Κάτιας, που δεν επιθυμεί ακόμη να αποσυρθεί από το χώρο του μόντελινγκ.