Κολλημένοι με την μπάλα

23.05.2007
Στο πλευρό του κουμπάρου του Κώστα Πηλαδάκη βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος Ο γνωστός τραγουδιστής παρέα με τον κολλητό του φίλο και μέλλοντα (;) κουμπάρο του Πύρρο Δήμα και τη σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια

Στο πλευρό του κουμπάρου του Κώστα Πηλαδάκη βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος Ο γνωστός τραγουδιστής παρέα με τον κολλητό του φίλο και μέλλοντα (;) κουμπάρο του Πύρρο Δήμα και τη σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκαν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού γηπέδου του Βόλου για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στη Λάρισα και τον Παναθηναϊκό. Ο φανατικός ποδοσφαιρόφιλος Αντώνης Ρέμος δεν θα μπορούσε να χάσει αυτή την ευκαιρία, δεδομένου μάλιστα ότι ο κουμπάρος του, ο Κώστας Πηλαδάκης, είναι πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας. Οι Ρέμος και Δήμας έζησαν με αγωνία το ματς από το πρώτο λεπτό και χαλάρωσαν μόνο μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ από την ομάδα της Λάρισας, που την οδήγησε τελικά στην κατάκτηση του τροπαίου (του δεύτερου στην ιστορία του συλλόγου). Η τριάδα πριν βρεθεί στο γήπεδο είχε περάσει από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι υπεύθυνοι της ΑΕΛ στο Βόλο, προκειμένου να πάρουν από τον Κώστα Πηλαδάκη τις προσκλήσεις τους. Στο ξενοδοχείο, φυσικά, δεν έμειναν για πολύ, αλλά όση ώρα βρίσκονταν εκεί έγιναν το επίκεντρο και «πολιορκήθηκαν» από πολλούς θαυμαστές τους!

Οι νεαροί οπαδοί της Λάρισας έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το γνωστό τραγουδιστή αλλά και τον ολυμπιονίκη μας και φυσικά προέτρεψαν εκτός από αυτούς τους δύο και την τρίτη της παρέας Ζέτα Μακρυπούλια να τραγουδήσουν μαζί τους στο γήπεδο τα συνθήματα της θεσσαλικής ομάδας.