Σε ρόλο θεάς η Ζυγούλη

24.05.2007
Ενθουσιασμένος φαίνεται ότι είναι πλέον ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος μετά την άτυχη κόντρα του με την Ευρυδίκη, που τον στεναχώρησε ιδιαίτερα και τον έκανε να μιλήσει για αγνωμοσύνη και αχαριστία των ανθρώπων της showbiz

Ενθουσιασμένος φαίνεται ότι είναι πλέον ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος μετά την άτυχη κόντρα του με την Ευρυδίκη, που τον στεναχώρησε ιδιαίτερα και τον έκανε να μιλήσει για αγνωμοσύνη και αχαριστία των ανθρώπων της showbiz. Ο λόγος είναι οι άριστες εντυπώσεις του για την πρόσφατη συνεργασία με την Κάτια Ζυγούλη. Έπειτα από πολλή σκέψη σχετικά με το ποια θα ήταν ιδανική για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια του καμπάνια για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2007 αποφάσισε ότι η σοφιστικέ ομορφιά της Κάτιας ήταν ιδανική.

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η προσαρμογή της στο ρόλο της θεάς Αθηνάς, όπως την ήθελε για τη φωτογράφηση με τίτλο «Gold Αthena», που εμπνεύστηκε από το χρυσελεφάντινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς στην Ακρόπολη, τον ενθουσίασαν από την πρώτη στιγμή και εξασφάλισαν τις ιδανικές συνθήκες της διήμερης φωτογράφησης στο «Βοτανικό». Δεν δίστασε δε να τη συγκρίνει με τα top models των διεθνών catwalks, με τα οποία έχει συνεργαστεί κατά καιρούς, όπως η Λίντα Εβαγκελίστα, η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ, η Κρίστι Τέρλινγκτον και η Κέιτ Μος, λέγοντας πως η Κάτια έχει τη στόφα μιας σταρ στο χώρο της διατηρώντας το ήθος, τη συνέπεια και τους χαμηλούς τόνους, στοιχεία που την κάνουν περιζήτητη. Και μπράβο της. Κι εμείς επικροτούμε, Βασίλειε, προσθέτοντας ότι έχει και jet set appeal.