ΗΟΤ SPOTS

17.05.2007
«Άγγελοι και βασιλιάδες» βάφτισε το κλαμπ που άνοιξε στη Νέα Υόρκη ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Fall Out Boy

SEX ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!

«Άγγελοι και βασιλιάδες» βάφτισε το κλαμπ που άνοιξε στη Νέα Υόρκη ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Fall Out Boy. Όπως δήλωσε ο 30χρονος τραγουδιστής, σε αυτό το πιο σημαντικό είναι πως θα μπορεί κανείς να πηγαίνει στην τουαλέτα και να κάνει έρωτα χωρίς να μπλέξει σε περιπέτειες.

ΤΗΝ «ΚΕΡΔΙΣΑΝ» ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ
Την επιθυμία της να γίνει και πάλι μαμά εξέφρασε η Πάμελα Άντερσον. Η 39χρονη «Παμ» δεν θέλει βέβαια να «μπλέξει» με εγκυμοσύνες και τα συναφή κι έτσι στρέφεται στη λύση της υιοθεσίας! Τελευταία δηλώνει ερωτευμένη με τον αθλητή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπιν και σ' αυτή την επιθυμία της σημαντικό ρόλο παίζει πρωτίστως η αγάπη που έχει, όπως λέει η ίδια, ο Μπιν για τα παιδιά, αλλά και το πρόσφατο ταξίδι της στη Ρωσία και σε ένα ορφανοτροφείο εκεί, όπου τα παιδιά κέρδισαν την αγάπη της.

ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ Ο ΚΟΣΤΝΕΡ
Μπαμπάς για πέμπτη φορά έγινε ο Κέβιν Κόστνερ. Η σύζυγός του Χριστίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,5 κιλών, το οποίο θα ονομάσει Κέιντεν. Πλέον ο Κόστνερ μπορεί να επικεντρωθεί απερίσπαστος στη νέα ταινία του, αφού έχει διαβάσει αρκετά βιβλία γύρω από την πατρότητα, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί στη διάρκεια της απονομής των Όσκαρ.

ΠΑΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ
Άλλοι θεωρούν ότι ο γάμος σφραγίζει μια σχέση κι έναν αρραβώνα, αλλά η Κέιτ Μος δεν συμφωνεί κι εκείνο που θέλει είναι να προσφέρει στον αρραβωνιαστικό της ένα άλλο δώρο. «Ένα παιδί θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον Πιτ», δηλώνει η Μος, που θέλει να γίνει μητέρα του παιδιού του Ντόχερτι, με τον οποίο ζει μαζί εδώ και καιρό. Και ο γάμος; Ε καλά, αυτός μπορεί να περιμένει. Άλλωστε, εκείνο που επιθυμεί περισσότερο είναι να δει τον Ντόχερτι χαζομπαμπά, που, όπως υποστηρίζει, θα του πηγαίνει πάρα πολύ. Εξάλλου, ο Ντόχερτι δείχνει ήδη την αγάπη του στην 4χρονη κόρη της Μος από προηγούμενη σχέση, αλλά και στον 3χρονο γιο του Άστιλ από τη Λίζα Μόρις, όμως ο εθισμός του στα ναρκωτικά παραμένει μεγάλο εμπόδιο. Και το μοντέλο, που πρόσφατα λάνσαρε και τη δική της μόδα στην αγορά, ευελπιστεί μέσω ενός ακόμη παιδιού να τον απομακρύνει μια και καλή από την κακή συνήθειά του.

ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ποιος είναι πιο «καυτός» ηθοποιός, ο Τζόνι Ντεπ ή ο Ορλάντο Μπλουμ; Η απάντηση δόθηκε από τη Ναόμι Χάρις, που έχει το ρόλο της ιέρειας στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και υποστηρίζει πως ο δεύτερος είναι μακράν πιο «καυτός» ηθοποιός από τους δύο. Πώς κατέληξε, όμως, στην τελική της κρίση; Από το τακτ που έχει δείξει ο Μπλουμ προς τις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας. «Όταν είχα κρυώσει στα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής, με πρόσεξε πολύ», εξήγησε η ηθοποιός προσθέτοντας: «Μου πρόσφερε σούπα και σιρόπι και αυτό με έκανε να τον αγαπήσω!». Ο Μπλουμ, πάντως, πέρα από την ικανότητά του να κερδίζει τις συναδέλφους του, έδειξε ότι ξέρει να κουμαντάρει γενικότερα τις γυναίκες, με τον τρόπο που ηρέμησε μια θαυμάστριά του η οποία κατόρθωσε να εισβάλει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Η θαυμάστρια ήταν εκνευρισμένη διότι δεν της είχε πει τουλάχιστον ένα γεια, παρόλο που εκείνη ξημοροβραδιαζόταν έξω από το ξενοδοχείο. Ο νεαρός ηθοποιός, αντί να καλέσει την ασφάλεια για να την «πετάξουν» έξω, κάθισε και συζήτησε μαζί της, της έδωσε κάποιες εξηγήσεις και στο τέλος της πρόσφερε και μια αγκαλιά!

ΦΗΜΕΣ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ
Τους θέλουν «σκοτωμένους» και να ζουν μαζί απλώς για χάρη της κόρης τους Σούρι. Κι όμως, η κατάσταση ανάμεσα στην Κέιτι Χολμς και τον Τομ Κρουζ δεν είναι έτσι, όπως υποστηρίζει η οικογενειακή φίλη του ζευγαριού Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγος του Γουίλ Σμιθ. Η Τζάντα, που έχει ασπαστεί τη σαϊεντολογία, όπως και ο Τομ Κρουζ, υποστήριξε ότι η Κέιτι Χολμς δεν ζει σε «χρυσό κλουβί», δεν αντιμετωπίζεται σαν ζώο, όπως λένε κάποιοι, και πως σε καμία περίπτωση δεν δέχεται πόλεμο από την εκκλησία της σαϊεντολογίας! «Η Κέιτι είναι μόλις 28 χρονών κι έχει δει ξαφνικά τη ζωή της να αλλάζει, τόσο με τη γέννηση της Σούρι όσο και αναλαμβάνοντας να μεγαλώσει τα δύο παιδιά του Τομ, τον Κόνορ και την Ιζαμπέλα. Κι όμως, είναι πολύ καλή μητέρα», πρόσθεσε η Τζάντα, υποστηρίζοντας ότι όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς φήμες

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Τα 4 εκατ. ευρώ που ζήτησε η Ζιζέλ από την εταιρεία Victorias Secret για να συνεχιστεί η συνεργασία τους κρίθηκαν πολλά. Έτσι, η Βραζιλιάνα καλλονή πήρε «μεταγραφή» στην Η&Μ εγκαταλείποντας τη Victorias Secret, που πάντως δεν τα έβαψε μαύρα! «Έχουμε πέντε νέα πρόσωπα έτοιμα. Πέντε κοπέλες πιο φρέσκες, πιο όμορφες και πιο προσγειωμένες στις απαιτήσεις τους», ήταν η απάντηση της εταιρείας.

ΤΟΝ «ΕΚΑΨΕ» ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Δύσκολες μέρες περνάει ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ, ο γνωστός «Ιππότης της ασφάλτου». Ο 54χρονος ηθοποιός δεν θα μπορεί να βλέπει τις κόρες του Τέιλορ-Αν και Χάλεϊ, όπως αποφάσισε το δικαστήριο, εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ. Εκείνο, βέβαια, που έπαιξε σημαντικότερο ρόλο στην απόφαση αυτή ήταν ένα βίντεο στο οποίο ο Ντέιβιντ ζητά από τις κόρες του να τον βιντεοσκοπήσουν ενώ είναι μεθυσμένος για να δει πώς συμπεριφέρεται! Το βίντεο αυτό τον «έκαψε» και πλέον περιμένει την εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε, αλλά μάλλον η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχό του.

ΣΕΡΙΦΗΣ ΚΡΟΟΥ
Το Σερίφη του Νότιγχαμ θα υποδυθεί ο Ράσελ Κρόου στην επανέκδοση της ταινίας «Ρομπέν των δασών». Ο Ράσελ θα ταιριάξει απόλυτα με το ρόλο, σύμφωνα με τους υπευθύνους της παραγωγής, που έδωσαν μάχη για να τον πείσουν ότι αυτός είναι ο ιδανικός για το συγκεκριμένο ρόλο.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σκληρή μάχη με τον εαυτό του δίνει ο Ρόμπιν Γουίλιαμς. Ήδη έχουν περάσει 10 μήνες από την τελευταία φορά που έβαλε ποτό στο στόμα του και, φυσικά, έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει.

«Εδώ και σχεδόν μια 20ετία δεν το είχα στερηθεί ποτέ», είπε ο Γουίλιαμς, παραδεχόμενος ότι το πιο δύσκολο ήταν να αποδεχθεί ότι είχε εθιστεί στο αλκοόλ.

ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ
Τι κι αν θέλει ο Αντόνιο Μπαντέρας να βλέπει τη Μέλανι Γκρίφιθ να γερνάει φυσιολογικά. Εκείνη έχει διαφορετική άποψη και πρόσφατα προχώρησε σε πλαστική επέμβαση, αγνοώντας τις προτροπές του Μπαντέρας, ο οποίος δεν θεωρεί ότι οι σταρ του Χόλιγουντ θα πρέπει να δείχνουν μια ζωή τέλειες!