Της φυλακής τα σίδερα είναι για... κοσμικές!

24.05.2007
Μετά τη μαύρη γαζέλα της πασαρέλας, τη Ναόμι Κάμπελ, είναι η σειρά της διάσημης κληρονόμου να μπει στη λίστα με όλα τα άτακτα παιδιά του λαμπερού κόσμου της showbiz που τους επιβλήθηκε παραδειγματική τιμωρία.

Η ξανθιά σελέμπριτι αναγκάστηκε να αποχωριστεί τις δεκάδες μανικιουρίστες, ενδυματολόγους και ψυχοθεραπεύτριες, προκειμένου να περάσει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και να εκτίσει ποινή 45 ημερών που της επέβαλε η εισαγγελία του Λος Άντζελες.

Η Χίλτον κατηγορείται ότι παραβίασε την απαγόρευση που της είχε επιβληθεί, να μην οδηγεί χωρίς δίπλωμα, το οποίο της είχε αφαιρεθεί γιατί πριν από 3 μήνες συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη.

Η 26άχρονη κληρονόμος οδηγήθηκε συνοδευόμενη από τη μητέρα της και τους δικηγόρους της ενώπιον του δικαστηρίου. Με ένα αυστηρότατο ταγεράκι και τεράστια μαύρα γυαλιά έφτασε στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν τελικά η ποινή της επικυρωθεί, η άτακτη νεαρή θα πρέπει μετά την αποφυλάκισή της και επί 90 ημέρες να φέρει πάνω της μια ηλεκτρονική συσκευή που θα επιβεβαιώνει ανά πάσα στιγμή ότι δεν έχει πιει αλκοόλ. Η κατηγορούμενη δήλωσε μετανιωμένη κατά τη διάρκεια της δίωρης ακροαματικής διαδικασίας λέγοντας «λυπάμαι πολύ, δεν το έκανα επίτηδες» και δεσμεύτηκε να δίνει «απόλυτη προσοχή σε όλα από δω και στο εξής». Όταν ο δικαστής Μάικλ Σάουερ μάλιστα ανακοίνωσε την ετυμηγορία, η 26άχρονη Πάρις ξέσπασε σε λυγμούς και η μητέρα της Κάθι αποκάλεσε τον εισαγγελέα «αξιολύπητο». Πάντως, απ ό,τι λέγεται και στο αφιέρωμα του περιοδικού BUNTE, αυτό που θα της λείψει περισσότερο από καθετί άλλο στη φυλακή είναι το κινητό της!