Κέιτι Χολμς: "Ο Κρουζ κριτικάρει τα ρούχα μου"!

08.10.2009
Η Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την "αστυνομία μόδας". Έχει τον άντρα της Τομ Κρουζ(Tom Cruise) που κάνει τη δουλειά.

Η Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την "αστυνομία μόδας". Έχει τον άντρα της Τομ Κρουζ (Tom Cruise) που κάνει τη δουλειά.

Στο τεύχος Νοεμβρίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού "Elle", η 30χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι ο 47χρονος σύζυγός της συχνά κριτικάρει τα ρούχα της.

"Συνήθως τα εγκρίνει όλα, αλλά μερικές φορές έχει τις ενστάσεις του. Καμιά φορά, πριν βγω έξω μου λέει: 'Νομίζω ότι το φόρεμα σου είναι υπερβολικό. Φαίνεται σαν να σε φοράει! Δεν το χρειάζεσαι αυτό'"! Όμως, οι παρατηρήσεις του δεν την ενοχλούν. Αντίθετα μάλιστα τις εκτιμά, γιατί ξέρει ότι ο Κρουζ "έχει καλό γούστο".

Όσο για τον προσωπικό της στυλ, η Χολμς προτιμάει τους σχεδιαστές: "Αλάια (Alaia) και Στέλα Μακ Κάρντνεϊ (Stella Mc Cartney). Τον Ρaλφ Λόρεν (Ralph Lauren), γιατί τα ρούχα του είναι πολύ 'αμερικάνικα' και με αντιπροσωπεύουν απόλυτα, αφού είμαι ένα κορίτσι από το Οχάιο. Επίσης μ' αρέσουν η Ιζαμπέλ Μάραντ (Isabel Marant), και η ανερχόμενη Σαρί Γκερόν (Sari Gueron)".

Στην ίδια συνέντευξη, η Χόλμς που είναι μητέρα της 3χρονης Σούρι (Suri), μίλησε για το πώς συνδυάζει δουλειά και οικογένεια:

"Κινητήρια δύναμη στην ζωή μου είναι η οικογένεια μου. Τα πάντα στην ζωή μου κινούνται γύρω από αυτή", δήλωσε η ηθοποιός, που πρόσφατα πρωταγωνιστεί στο θρίλερ "Don' t Be Afraid of the Dark" (Mην φοβάσαι το σκοτάδι).

"Κάνω αυτό που χρειάζεται αλλά νοιώθω τύψεις όταν σκέπτομαι τι κάνουν οι άλλοι στο σπίτι. Όμως παράλληλα, είναι υπέροχο ότι ως ηθοποιός μου δίνεται η ευκαιρία να αποδίδω αυτό το συναίσθημα όταν υποδύομαι ένα χαρακτήρα".