Megaλο συμβόλαιο για 1+2 χρόνια

14.10.2009
Ο πρώην οικοδεσπότης του «Όμορφου κόσμου το πρωί» όχι μόνο δε φεύγει από το Mega, αλλά θα παραμείνει στο δυναμικό του καναλιού για 3 ακόμη χρόνια, αφού υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ο πρώην οικοδεσπότης του «Όμορφου κόσμου το πρωί» όχι μόνο δε φεύγει από το Mega, αλλά θα παραμείνει στο δυναμικό του καναλιού για 3 ακόμη χρόνια, αφού υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως ο παρουσιαστής θα έψαχνε για άλλη τηλεοπτική στέγη μετά τη λήξη του συμβολαίου του. Τον τελευταίο χρόνο άλλωστε πολλά είχαν ακουστεί σχετικά με το μέλλον του επιτυχημένου παρουσιαστή. Τον «άδειασε» το Mega διαβάζαμε έκπληκτοι, δίνοντάς μας την αίσθηση ότι το κανάλι δεν ήθελε περαιτέρω συνεργασία μαζί του.

Οι συζητήσεις με άλλους σταθμούς...
Ο πανέξυπνος Γρηγόρης, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και όλο αυτό το διάστημα έκανε τις επαφές του και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Συγκεκριμένα, είχε κάποιες συζητήσεις με το Star και τον ANT1, που από την πρώτη στιγμή έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο ίδιος βέβαια ήθελε να δώσει προτεραιότητα στο Mega. Όπως και έγινε, αφού η κίνηση του καναλιού θεωρήθηκε από πολλούς έξυπνη, καθώς στο Μεγάλο Κανάλι ξέρουν ότι ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στον κόσμο αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού.

Όπως ήταν φυσικό, όταν μάθαμε πως ο Γρηγόρης υπέγραψε νέο συμβόλαιο, η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να επικοινωνήσουμε με το Mega, όπου μας επιβεβαίωσαν την είδηση. Αμέσως μετά επικοινωνήσαμε και με τον ίδιο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος μας απάντησε: «Ναι, ισχύει ότι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με το Mega. Θα βρίσκομαι στο κανάλι μου τουλάχιστον μέχρι το 2012».

Επιστρέφει o Γρηγόρης!
Ο Γρηγόρης θα επιστρέψει στις οθόνες μας με το χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού. Αρχικά είχε ακουστεί ότι θα επέστρεφε στη βραδινή ζώνη με ένα νέο σόου, που θα έκανε πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους. Αυτό τελικά δεν θα γίνει αν και οι ιθύνοντες του καναλιού του έχουν ήδη προτείνει διάφορες παραγωγές, τις οποίες θα μπορούσε να φέρει εις πέρας πετυχαίνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.