Σινεμά δεν είναι μόνο το Χόλιγουντ

07.05.2007
Η νέα εξόρμηση του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ, με το ανανεωμένο τεύχος Μαϊου που μόλις κυκλοφόρησε, γιορτάστηκε πριν από λίγες μέρες με ένα μεγάλο πάρτι στο «Central», στο Κολωνάκι.

Η νέα εξόρμηση του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ, με το ανανεωμένο τεύχος Μαϊου που μόλις κυκλοφόρησε, γιορτάστηκε πριν από λίγες μέρες με ένα μεγάλο πάρτι στο «Central», στο Κολωνάκι. Μοντέρνο, αιχμηρό, ανήσυχο και ζωντανό είναι το νέο προφίλ του ΣΙΝΕΜΑ, που στοχεύει στην προώθηση του ποιοτικού σινεμά και φιλοδοξεί να ανοίγει χώρο για τα νέα κινηματογραφικά πρόσωπα και, ιδιαίτερα, να αναδεικνύει τους Έλληνες καλλιτέχνες.

Το «παρών» στο πάρτι του ΣΙΝΕΜΑ έδωσαν η γενική γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Βασιλική Κόλλια, ο αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου κ. Δημήτρης Σοφιανόπουλος, η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη, οι σκηνοθέτες Νίκος Περάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Μενέλαος Καραμαγγιώλης, Ντένης Ηλιάδης, Πάνος Χ. Κούτρας, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, οι ηθοποιοί Θέμις Μπαζάκα, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Στέλιος Μάινας, Γιώργος Καραμίχος, Ελένη Ράντου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ντίνος και Ορφέας Αυγουστίδης, Αλέκος Συσσοβίτης, Γωγώ Μπρέμπου, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Λήδα Ματσάγκου, Γιώργος Πυρπασόπουλος (η φωνή, άλλωστε, των τηλεοπτικών σποτ του περιοδικού), Γιάννης Στάνκογλου, Ρένος Χαραλαμπίδης, Γεράσιμος Μιχελής, Δημήτρης Λιακόπουλος, Αγγελική Παπαθεμελή, Χρήστος Στέργιογλου, ο σκηνογράφος Διονύσης Φωτόπουλος, η ενδυματολόγος Εύα Νάθενα, ο Χρήστος Ζαμπούνης, αλλά και πολλοί παραγωγοί, διανομείς, δημοσιογράφοι, κριτικοί κινηματογράφου και άλλοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Οι προσκεκλημένοι αγκάλιασαν με σεβασμό και αγάπη τη νέα μορφή και σύνθεση του ΣΙΝΕΜΑ και ευχήθηκαν καλή συνέχεια, με μουσική και χορό.