Ο Μελ Γκίμπσον διέγραψε το παρελθόν του!

07.10.2009
Σύμφωνα με το δικαστήριο η περιβόητη καταδίκη του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) το 2006, δεν αποτελεί καν? παρελθόν, αφού διαγράφηκε οριστικά από τα αρχεία!

Σύμφωνα με το δικαστήριο η περιβόητη καταδίκη του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) το 2006, δεν αποτελεί καν... παρελθόν, αφού διαγράφηκε οριστικά από τα αρχεία!

Η θετική απόφαση για την παραγραφή, που βγήκε χτες Τρίτη, ελήφθη κατόπιν αιτήματος του δικηγόρου του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Ο δικαστής Λόρενς Μίρα (Lawrence Mira) που εξέτασε την υπόθεση είπε στο Associated Press ότι ήταν επιεικής γιατί ο Γκίμπσον δεν έχει παρεκτραπεί έκτοτε, αλλά ότι σε περίπτωση που το ξανακάνει η ποινή του θα είναι πολύ βαρύτερη από την πρώτη φορά.

Ο 53χρονος ηθοποιός είχε εκπληρώσει πλήρως τους όρους της τριετούς καταδίκης του σε αστυνομική επιτήρηση, αφού είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος κάνοντας υποτιμητικά σχόλια για τους Εβραίους και τις γυναίκες.

Μέρος της ποινής του ήταν η καταβολή προστίμων ύψους 1.600 δολαρίων και η παρακολούθηση συνεδριών των Ανωνύμων Αλκοολικών επί τέσσερις μήνες.

Ο Γκίμπσον είχε ζητήσει συγνώμη επανειλημμένως από τον αστυνομικό που τον συνέλαβε το 2006 στο Μαλιμπού, της Καλιφόρνια, για τα υποτιμητικά σχόλια εναντίον των Εβραίων.

Για τις γυναίκες βέβαια, ούτε που τον ένοιαξε...