Η Ζέτα τον έκανε στυλάκι

27.04.2007
Σκληρή μάχη με τη ζυγαριά, τις μακαρονάδες και τη λαιμαργία δίνει εδώ και λίγο καιρό ο γνωστός τραγουδιστής, που θέλει να χάσει τα 8 κιλά που πήρε το χειμώνα.

Σκληρή μάχη με τη ζυγαριά, τις μακαρονάδες και τη λαιμαργία δίνει εδώ και λίγο καιρό ο γνωστός τραγουδιστής, που θέλει να χάσει τα 8 κιλά που πήρε το χειμώνα. Αν και οι φίλοι του έχουν βάλει στοίχημα ότι δεν θα καταφέρει να φτάσει αυτόν το στόχο, εκείνος είναι αποφασισμένος να χάσει συνολικά 10 κιλά.

Είναι κοινό μυστικό στο φιλικό του περίγυρο ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού και τρώγοντας κάθε βράδυ στο «Αθηνών Αρένα» τις αγαπημένες του ιταλικές μακαρονάδες ξέφυγε από τα κιλά του, με αποτέλεσμα αφενός να μη νιώθει καλά με την εμφάνισή του και αφετέρου να «χτυπήσει» καμπανάκι στην υγεία του, με κάποιες ενοχλήσεις που αισθανόταν. Έτσι, έπειτα και από παρότρυνση αγαπημένων του προσώπων σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια συνέβαλε πολύ σε αυτό αποφάσισε να επισκεφτεί διαιτολόγο, ώστε να χάσει γρήγορα και υγιεινά τα παραπανίσια κιλά που τον βάραιναν, καθώς μάλιστα πλησίαζαν και οι εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη.

Αντίο καρμπονάρες...
Ο διαιτολόγος, λοιπόν, πρότεινε στον Αντώνη όχι αυστηρή δίαιτα, αλλά μια σωστή διατροφή, ώστε να μπορεί να έχει την ενέργεια που χρειαζόταν για τις πρόβες αλλά και για τις εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα του επισήμανε πως και η παραμικρή παρασπονδία θα σήμαινε ότι πρέπει να ξαναρχίσει το πρόγραμμα από την αρχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, του έκοψε μαχαίρι τη ζάχαρη, τις λιπαρές τροφές, τα αναψυκτικά και τα οινοπνευματώδη ποτά. Προς μεγάλη απογοήτευση του τραγουδιστή, του απαγόρεψε εντελώς και τα μακαρόνια, που είναι το αγαπημένο του φαγητό, αλλά και το ψωμί, το ρύζι, τις πατάτες και οτιδήποτε περιέχει άμυλο. Του σύστησε να τρώει δύο κύρια γεύματα μόνο με ψητά κυρίως ψάρι και κοτόπουλο και συγκεκριμένες σαλάτες (μαρούλι, ρόκα κ.ά.), που δεν περιέχουν ζάχαρη. Επίσης, του σύστησε να πίνει πολύ εμφιαλωμένο νερό, γι αυτό πάντα υπάρχει πλέον ένα μπουκάλι στο καμαρίνι του, και πράσινο τσάι, που είναι το μυστικό για αποτοξίνωση πολλών τραγουδιστών. Επίσης, του πρότεινε να περπατάει αρκετά ώστε να χάνει θερμίδες.

Προς το παρόν ο Αντώνης Ρέμος αντέχει και αντιστέκεται στους γαστριμαργικούς πειρασμούς της Θεσσαλονίκης, ενώ η ζυγαριά δείχνει να φτάνει σιγά σιγά στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς έχει ήδη χάσει 5 κιλά.