Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

09.09.2010
Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Νίκος Βαρδινογιάννης και η Αλεξία Αντσακλή, αφού σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν γονείς.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Νίκος Βαρδινογιάννης και η Αλεξία Αντσακλή, αφού σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι, ένα χρόνο μετά το λαμπερό γάμο του στο Πόρτο Χέλι, δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερο δώρο από ένα μωράκι, που θα έρθει να ολοκληρώσει την ευτυχία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλεξία μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Κι αυτό γιατί αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σπάνια εμφανίζονται σε events. Ο Νίκος και η Αλεξία δεν θέλησαν να μάθουν το φύλο του μωρού τους, ενώ σε όσους τους ρωτάνε η μόνη απάντηση που δίνουν είναι: «Γερό να ’ναι κι ό,τι να ’ναι». Παρ’ όλ’ αυτά, έχουν ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι τους στην Εκάλη, με παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους, κρεβατάκια και διάφορα μωρουδιακά παιχνίδια.

Την ευτυχία του Νίκου και της Αλεξίας μοιράζονται και οι γονείς του επιχειρηματία, Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που θα κρατήσουν στα χέρια τους το πέμπτο τους εγγονάκι, αφού έχουν ήδη μία εγγονή από την κόρη τους Χριστιάννα Βαρδινογιάννη-Γουλανδρή και άλλα τρία εγγόνια από το γιο τους Γιάννη (Τζίγκερ) Βαρδινογιάννη. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τους γονείς της Αλεξίας, Άρη και Ζέτα Αντσακλή. Ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας Βαρδινογιάννη έχει γίνει talk of the town στους κύκλους της high society και αναμένεται να συζητηθεί για πολύ καιρό ακόμη. Με το καλό!

ΜΑΙΡΗ ΜΑΖΙΤΖΗ