To bachelorette party της Καλομοίρας

06.09.2010
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Καλομοίρα περιμένοντας το γάμο της με τον Γιώργο. Οι προετοιμασίες είναι πολλές, φροντίζει όμως να ξεκλέβει χρόνο για να διασκεδάζει με τους φίλους της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Καλομοίρα περιμένοντας το γάμο της με τον Γιώργο. Οι προετοιμασίες είναι πολλές, φροντίζει όμως να ξεκλέβει χρόνο για να διασκεδάζει με τους φίλους της.

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και ο καλός της φίλος και συνεργάτης Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος θα επιμεληθεί το χτένισμα και το make up της την ημέρα του γάμου. Έτσι, όταν έφτασε η ώρα του bachelorette party που της ετοίμασαν οι φίλες της, ανέλαβε αυτός να τη μεταμορφώσει σε πραγματική κούκλα. Η Καλομοίρα μοιράζεται καθημερινά τη χαρά, αλλά και την αγωνία της με τους θαυμαστές της, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Twitter, ενώ δεν παραλείπει να τους ενημερώνει για κάθε λεπτομέρεια. Το ίδιο έκανε και για τη μεγάλη βραδιά, την τελευταία που θα μοιραζόταν με τις κολλητές της ως εργένισσα. Η έξοδος ξεκίνησε με γεύμα σε ένα «in» εστιατόριο και συνεχίστηκε με clubbing μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πρώτη στο χορό η Καλομοίρα στο πάρτι, πρώτη και στο φαγητό την επόμενη μέρα με τον Δημήτρη Γιαννέτο. «Oh no! Too much eating!», έγραφε η γλυκιά τραγουδίστρια στο προφίλ της. Παράλληλα όμως με τη διασκέδαση δεν παραμελεί και τις ετοιμασίες του γάμου, για τις οποίες τρέχει και δεν φτάνει. Θέλει αυτή η μέρα να μείνει αξέχαστη τόσο στην ίδια και στον αγαπημένο της όσο και στους καλεσμένους της.

Η Καλομοίρα έχει κάνει τα πάντα για να τους ικανοποιήσει, μέχρι και ευχαριστήριες κάρτες, τις οποίες θα κρεμάσουν στο λαιμό τους. Περιμένει λοιπόν με ανυπομονησία την 26η Σεπτεμβρίου για να δει να γίνεται πραγματικότητα ένα ακόμη μεγάλο της όνειρο... Να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον μοναδικό έρωτα της ζωής της, τον Γιώργο!