Γαμήλιο ταξίδι στο Αιγαίο

03.09.2010
Το ταξίδι του μέλιτος με φόντο το απέραντο γαλάζιο απολαμβάνει το νιόπαντρο ζευγάρι, Νικόλαος και Τατιάνα, που παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις Σπέτσες στις 25 Αυγούστου.

Το ταξίδι του μέλιτος με φόντο το απέραντο γαλάζιο απολαμβάνει το νιόπαντρο ζευγάρι, Νικόλαος και Τατιάνα, που παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις Σπέτσες στις 25 Αυγούστου.

Επειτα από διήμερη παραμονή στο Πόρτο Χέλι οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε σκάφος και όργωσαν το Αιγαίο, περνώντας από τη Μήλο, τη Σίφνο και τη Σέριφο, με τελικό προορισμό την Τζια. Εκεί φιλοξενήθηκαν σε υπερπολυτελές σπίτι αδερφικού φίλου του Νικόλαου... Άλλωστε, στο ίδιο σπίτι λίγο καιρό νωρίτερα είχε κάνει ο Νικόλαος το bachelor party με τους φίλους του.

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι θα αναχωρήσει για το Λονδίνο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο, ωστόσο ο γάμος τους ήταν αναμφισβήτητα ο γάμος του καλοκαιριού!

Η νύφη έλαμπε μέσα στο Angel Sanchez νυφικό της ?με το γνωστό σχεδιαστή, ο οποίος παρευρέθηκε στο γάμο τους, διατηρούν στενή φιλία?, ενώ ο γαμπρός προτίμησε bonjour στις αποχρώσεις του γκρι, της εταιρείας Pogson and Davies, που ράβει κοστούμια και για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Οι βέρες του ζευγαριού ήταν Καίσαρης, ενώ οι μπομπονιέρες-κομπολόι για τους άντρες και βραχιόλι για τις κυρίες ήταν επίσης Καίσαρης και Αντώνης Βουράκης.

Στη γαμήλια δεξίωση οι νεόνυμφοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, χόρεψαν, η νύφη τραγούδησε μελωδικά ένα αγαπημένο τραγούδι και των δύο, ενώ ο γαμπρός χάρισε στους παρευρισκόμενους το αγαπημένο του ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Το άγαλμα».

Το μακιγιάζ της νύφης σε γήινους τόνους, όπως και της μητέρας της, επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσος, ενώ το χτένισμά της ο Μάικλ Χαραλάμπους.

Οι καλεσμένοι στη δεξίωση απόλαυσαν ριζότο πριμαβέρα με σος σαμπάνιας, ταλιατέλες με λεμόνι, μοσχαράκι και λαχανικά εποχής και, φυσικά, γαμήλια τούρτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έμφαση δόθηκε στα ελληνικά κρασιά.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ παραμένει στο Πόρτο Χέλι, ενώ το περασμένο Σάββατο ήταν προσκεκλημένοι για μπάνιο και φαγητό στη Σπετσοπούλα της οικογένειας Νιάρχου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ