Διπλή χαρά...και νυφούλα και έγκυος

16.04.2007
Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της διανύει η γνωστή TV persona. Οι ετοιμασίες για το γάμο της με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή χτυπάνε... κόκκινο.

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της διανύει η γνωστή TV persona. Οι ετοιμασίες για το γάμο της με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή χτυπάνε... κόκκινο.

Η ημερομηνία, άλλωστε, πλησιάζει την 1η Ιουλίου το ζευγάρι θα ανταλλάξει τους όρκους αιώνιας αγάπης και τα πάντα θα πρέπει να είναι έτοιμα. Όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό γεγονός που κάνει τη Νίκη και τον Νίκο να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Η χαρά τους είναι διπλή, καθώς η πανέμορφη παρουσιάστρια διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως λένε οι πληροφορίες μας, και αυτό είναι δίχως άλλο το πιο όμορφο δώρο ενόψει του γάμου τους! Η είδηση χαροποίησε το ζευγάρι και ιδιαίτερα τη γνωστή καλλονή, η οποία δεν έκρυβε ότι αισθανόταν πως είχε έρθει η ώρα τόσο να ντυθεί νυφούλα όσο και να αποκτήσει με τον αγαπημένο της σύντροφο ένα παιδί. Οι διαδικασίες, λοιπόν, για να πραγματοποιηθεί το πρώτο σκέλος της επιθυμίας της, ο γάμος, είχαν ξεκινήσει όταν ο «πελαργός» τους χτύπησε την πόρτα. Η Νίκη και ο Νίκος φυσικά το δέχθηκαν με χαρά, έστω και αν προβληματίστηκαν εν μέρει, αφού την ημέρα του γάμου η κοιλίτσα ενδεχομένως θα είναι ορατή στους προσκεκλημένους. Αλλά και γι αυτό βρέθηκε λύση.

Η Νίκη Κάρτσωνα θα ανεβεί τα σκαλιά στο εκκλησάκι του Μουσείου Νάσιουτζικ, όπου και θα τελεστεί τελικά το μυστήριο, αν και αρχικά είχαν επιλέξει τον τόπο καταγωγής τους, την Καλαμάτα, για να παντρευτούν, φορώντας ένα νυφικό που θα σχεδιάσει ειδικά για την περίσταση η φίλη της Μαρία Κονίδη και το οποίο θα «κρύβει» όσο είναι δυνατόν το ότι βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.

Η Μαρία Κονίδη θα είναι και η κουμπάρα του ζευγαριού μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του Νίκου στην ΑΕΚ, τον Νίκο Ζήση. Φυσικά, το ζευγάρι δε νοιάζεται και τόσο για το γεγονός, αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν κρύβει ότι η έλευση ενός παιδιού είναι ευτυχία και στη δική τους περίπτωση μάλιστα, που συνδυάζεται με το γάμο τους, είναι διπλή ευτυχία! Και δεν έχουν άδικο, καθώς η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα, με χωρισμούς και επανασυνδέσεις, κερδίζοντας τελικά όλες τις μάχες των τελευταίων ετών.