Ντέιβιντ Λέτερμαν: έκανα σεξ με τις συναδέλφους μου!

02.10.2009
Θύμα εκβιασμού για σεξουαλικό σκάνδαλο έπεσε ο δημοφιλής παρουσιαστής της Αμερικής Ντέιβιντ Λέτερμαν(David Letterman).

Θύμα εκβιασμού για σεξουαλικό σκάνδαλο έπεσε ο δημοφιλής αμερικανός παρουσιαστής της εκπομπής "Late Night", Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman).

Ένας υπάλληλος του ειδησεογραφικού καναλιού CBS, κατηγορείται ότι προσπάθησε να του αποσπάσει 2 εκατομμύρια δολάρια για να μην αποκαλύψει τις εξωσυζυγικές του σχέσεις με συνεργάτιδες του.

Την ιστορία αποκάλυψε ο ίδιος ο Λέτερμαν στην εκπομπή του, προσπαθώντας να ελαφρύνει το κλίμα με εφόδιο το χιούμορ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκβιαστής δούλευε στην εκπομπή έρευνας "48 ώρες" αλλά μετά την σύλληψη του, απολύθηκε. Άτομο που συμμετείχε στις έρευνες, αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον δημοσιογράφο Ρόμπερτ Χάλντερμαν (Robert Halderman), αν και από την αστυνομία δεν έχει δημοσιοποιηθεί το όνομα του.

Ο Χάλντερμαν ήταν μέλος της ομάδας των "48 ωρών" που, το 2008, διακρίθηκε για την δουλειά της κερδίζοντας βραβείο "Έμι".

Στο άκουσμα της ιστορίας τον κοινό του Λέτερμαν σοκαρίστηκε, αφού ο 62χρονος παρουσιαστής παντρεύτηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο, την εδώ και χρόνια φίλη του Ρεγκίνα Λάσκο (Regina Lasko).

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 1986 και απέκτησαν μαζί ένα γιο που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2003. Η πατρότητα αλλά και η επέμβαση καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί το 2000, γλύκαναν τον οικοδεσπότη του "Late Night" σόου, που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα με το καυστικό του χιούμορ.

Πριν από τρεις εβδομάδες, ο Λέτερμαν είπε ότι βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο του ένα πακέτο με ένα σημείωμα που έγραφε: "Ξέρω ότι έχεις κάνει μερικά πολύ άσχημα... άσχημα πράγματα και αυτό θα το αποδείξω".

Μετά την πρώτη ψυχρολουσία, ο παρουσιαστής πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο του και του ζήτησε να κανονίσει μια συνάντηση με αυτόν τον άνθρωπο που ήθελε να βγάλει βιβλίο με τα άπλυτα του στην φόρα", αν δεν του έδινε τα χρήματα!

Κλείστηκαν δύο ραντεβού με τον εκβιαστή και στο δεύτερο του δόθηκε μια ψεύτική επιταγή 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Λέτερμαν αναγκάστηκε τότε να καταθέσει στον εισαγγελέα:

"Ανησυχούσα για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Έπρεπε να ομολογήσω όλα όσα είχα κάνει και ότι είχα σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες που δούλευαν στην εκπομπή μου.

Θα ένοιωθα άβολα αν αναγκαζόμουν να ομολογήσω δημόσια. Θα έφερνα σε δύσκολη θέση αυτές τις γυναίκες", είπε ο παρουσιαστής ενώ συνεχίζοντας τόνισε: "Ένοιωσα ότι έπρεπε να προστατεύσω αυτές τις γυναίκες, την οικογένεια μου, τον εαυτό μου και την δουλειά μου".

Αυτή, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες που του όνομα του Λέτερμαν γίνεται πρωτοσέλιδο. Τον περασμένο Ιούνιο ο παρουσιαστής ζήτησε δημόσια συγνώμη από την πολιτικό Σάρα Πάλιν για το αγενές αστείο που έκανε εις βάρος της 14χρονης κόρη της.

Επίσης, το 2005, είχε και πάλι πέσει θύμα εκβιασμού, από έναν πρώην μπογιατζή του ράντσου στην Μοντάνα, που απήγαγε την νταντά και τον γιό του, ζητώντας 5 εκατομμύρια δολάρια.