Ο "Μεγάλος" του "Sex and the city" παντρεύεται

05.10.2009
Ο "Μεγάλος" του "Sex and the city",Κρiς Νoθ (Chris Noth) αποφάσισε να πει αντίο στην εργένικη ζωή και να αρραβωνιαστεί την εδώ και χρόνια αγαπημένη του ηθοποιό Τάρα Γουίλσον((Tara Wilson).

Ο "Μεγάλος" του "Sex and the City", Κρις Νοθ (Chris Noth) αποφάσισε να πει αντίο στην εργένικη ζωή και να αρραβωνιαστεί την εδώ και χρόνια αγαπημένη του ηθοποιό Τάρα Γουίλσον (Tara Wilson).

Φανερά επηρεασμένος από τον επιτυχημένο του ρόλο στην κινηματογραφική ταινία "Sex and the City", όπου τον είδαμε να παντρεύεται την Κάρι Μπράτσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) μετά την πολύχρονη σχέση τους.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο 54χρονος ηθοποιός στην διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε την Κυριακή στον Καναδά -γενέτειρα της 27χρονης φίλη του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Γουίλσον δούλευε στο μουσικό μπαρ "The Cutting Room" που διατηρεί ο Νοθ στην Νέα Υόρκη. Ο έρωτας τους επισφραγίστηκε με τη γέννηση του γιού τους, τον Ιανουάριο του 2008.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, ο Νοθ είχε διαψεύσει αγγλικά δημοσιεύματα που τον ήθελαν ήδη αρραβωνιασμένο.

Το διάστημα αυτό, ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στην Νέα-Υόρκη για τα γυρίσματα της κινηματογραφικής συνέχεια του "Sex and the City.