Η Γουάινχαουζ φλερτάρει με τον πρώην μέσω FaceBook!

01.10.2009
Ένα μήνα μετά την έκδοση του διαζυγίου τους, η Ειμι Γουάινχαουζ( Amy WineHouse) και ο πρώην σύζυγος της Μπλεικ Φίλντερ(Blake Fielder) επιβεβαιώνουν τον άσβεστο έρωτα τους μέσα από το διαδίκτυο.

Ένα μήνα μετά την έκδοση του διαζυγίου τους, η Έιμι Γουάινχαουζ ( Amy Winehouse) και ο πρώην σύζυγος της Μπλέικ Φίλντερ (Blake Fielder) επιβεβαιώνουν τον άσβεστο έρωτα τους μέσω διαδικτύου.

Μετά από μια θυελλώδη σχέση και ένα προβληματικό γάμο -κυρίως εξαιτίας των ναρκωτικών- το ζευγάρι χώρισε επίσημα τον περασμένο Αύγουστο.

Καθώς φαίνεται όμως το διαζύγιο αναθέρμανε το πάθος τους. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ "συνελήφθησαν" να φλερτάρουν μέσα από το FaceBook ανταλλάσοντας γλυκά μηνύματα!

Σε ένα από αυτά η 24χρονη τραγουδίστρια του θυμίζει τα παλιά γράφοντας: "Βρήκα μια δικιά σου φωτογραφία. Είναι εκείνη που κάνατε πλάκα με τους φίλους σου στο μπάνιο. Είσαι πολύ γ...τος! Σε αγαπώ, φιλάκια!

Ο Μπλέικ που αποκαλεί την Έιμι "λιονταρίνα", έσπευσε να της απαντήσει εκδηλώνοντας την επιθυμία του "να την εξημερώσει με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει πόσο της αρέσει".

Το 27χρονο πρώην "κακό παιδί" δήλωσε επίσης μέσα από το FaceBook, ότι έχει ξεπεράσει τα ναρκωτικά και ότι πρόκειται σύντομα να κάνει μια πρωτότυπη εμφάνιση, μαγειρεύοντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

"Συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζομαι τα ναρκωτικά. Αυτό που πάντα είχα ανάγκη ήταν αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Και για να σας δείξω πόσο έχω αλλάξει σαν καλώ σε δείπνο μέσω της τηλεόρασης, αφού είμαι καλεσμένος να μαγειρέψω σε τηλεοπτική εκπομπή".

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου μαγειρικού σώου που προβάλλεται στην Αγγλία διαψεύδουν ότι ο Φίλντερ είναι ανάμεσα στους καλεσμένους τους: "Θα ήταν καλή ιδέα, αλλά δεν του έχουμε κάνει κάποια πρόταση"!

Εντωμεταξύ οι γονείς της τραγουδίστριας δηλώνουν την αντίθεση τους στην επανασύνδεση του ζευγαριού. Στις αρχές του μήνα η εφημερίδα "Sun", δημοσίευσε συνέντευξη του ταλαιπωρημένου πατέρα της Έιμι, Μιτς (Mitch) όπου εκδήλωνε τους φόβους του για την κόρη του, με αφορμή ότι την είχε πιάσει στο κρεβάτι με τον πρώην άντρα της.

Από την άλλη, η Έιμι δεν ακούει κανέναν, πόζαρε μάλιστα σαν "άγρια γατούλα", στο FaceBook, για το χατίρι του Μπλέικ.