Συνάντηση κορυφής

06.10.2009
Καθώς αποχαιρετάμε σιγά σιγά τις μαγευτικές νύχτες και αυτού του καλοκαιριού στο Ηρώδειο, η Αγνή Μπάλτσα υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου έδωσε μια μοναδική συναυλία.

Καθώς αποχαιρετάμε σιγά σιγά τις μαγευτικές νύχτες και αυτού του καλοκαιριού στο Ηρώδειο, η Αγνή Μπάλτσα υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου έδωσε μια μοναδική συναυλία. Ευτυχώς, ο καιρός δεν ήταν τόσο κακός, όπως στη συναυλία-αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη στο Καλλιμάρμαρο, κι έτσι η μεγάλη Ελληνίδα μεσόφωνος μας χάρισε μια βραδιά με σπουδαία έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Χατζηδάκι και Βασίλη Τσιτσάνη.

Το αρχαίο θέατρο ήταν κατάμεστο από σπουδαίες προσωπικότητες των Αθηνών. Φυσικά και δεν έλειπαν οι πολιτικοί, οι οποίοι έκαναν ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό τους αγώνα, συνδυάζοντάς το βέβαια με τις κοσμικές επαφές τους! Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας Λακιώτης Α.Ε., αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη και δίνοντας το παράδειγμα σε άλλες εταιρείες να στηρίξουν την τέχνη, και του Ομίλου Λαυρεντιάδη, που δίνει πάντα έμπρακτα το «παρών» στα μεγάλα καλλιτεχνικά γεγονότα.