Σε κώμα από ναρκωτικά!

07.10.2009
Το προσωπικό οικογενειακό της δράμα περνάει την τελευταία εβδομάδα πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και του θεάτρου, αφού διαθέτει όλο το 24ωρο ιατρική παρακολούθηση στην κόρη της έπειτα από χρήση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης που έκανε η τελευταία.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Το προσωπικό οικογενειακό της δράμα περνάει την τελευταία εβδομάδα πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και του θεάτρου, αφού διαθέτει όλο το 24ωρο ιατρική παρακολούθηση στην κόρη της έπειτα από χρήση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης που έκανε η τελευταία. Πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, που θα σας παρουσιάσουμε με ιδιαίτερη προσοχή, αφού σε καμία περίπτωση δεν είναι στόχος μας να διασύρουμε την πρωταγωνίστρια, αλλά ούτε την κόρη της ή το υπόλοιπο οικογενειακό της περιβάλλον. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και έπειτα από έντονο ξενύχτι η κόρη της ηθοποιού μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση από φίλους της στο σπίτι της στα βόρεια προάστια. Ήταν λίγο μετά τις 6 το πρωί και την πόρτα άνοιξε η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, η οποία μόλις αντίκρισε το σπλάχνο της κόντεψε να καταρρεύσει.

Έπρεπε όμως να σταθεί στα πόδια της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Αμέσως κατάλαβε τι συνέβη, αφού δυστυχώς υπήρξε ξανά στο παρελθόν μάρτυρας τέτοιου περιστατικού. Η πρώτη κίνησή της ήταν να τηλεφωνήσει σε φίλο της γιατρό, που μένει στην ίδια περιοχή, και να τον παρακαλέσει να πάει εσπευσμένα στο σπίτι της, όπως κι έγινε λίγα λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με όσα καταφέραμε να μάθουμε από το περιβάλλον της οικογένειας, η νεαρή κοπέλα γλίτωσε από θαύμα τα χειρότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ξεκινήσει να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών από τα εφηβικά της χρόνια και πλέον είναι εξαρτημένη, παρόλο που για πολλά χρόνια είχε καταφέρει να απομακρυνθεί από αυτά.

Μεγάλωσε... μόνη της
Η αλήθεια είναι πως η ζωή της κοπέλας δεν είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει.

Το γεγονός ότι μεγάλωσε στην ουσία μόνη της, αφού η διάσημη μαμά της ήταν πολυάσχολη λόγω των επαγγελματικών της, την έκανε να έχει από μικρή ηλικία άστατη ζωή. Επίσης, έχει περάσει πολλές ερωτικές απογοητεύσεις, που ήταν και ο κύριος λόγος που κατέληξε στα ναρκωτικά. Ούτε όμως και στα επαγγελματικά της είχε την τύχη που θα ήθελε. Όλες αυτές οι δυσάρεστες εξελίξεις την έκαναν προφανώς να αναζητήσει πάλι παρηγοριά στον κόσμο των ψευδαισθήσεων που δημιουργούν οι «σκληρές» ναρκωτικές ουσίες. Η κατάσταση της νεαρής είναι κρίσιμη και από την πρώτη στιγμή παρακολουθείται ?όλο το 24ωρο? από γιατρό.

Στο πλευρό της αυτή τη φορά βρίσκεται η μητέρα της, η οποία έχει αφήσει στην άκρη κάθε επαγγελματική υποχρέωση, προκειμένου να δει το παιδί της να συνέρχεται. Ένας ακόμα λόγος που την κάνει να μη φεύγει λεπτό από κοντά της είναι ο φόβος για τα χειρότερα, αφού, δυστυχώς, στο παρελθόν είχε δείξει να έχει και τάσεις αυτοκτονίας.

Για ευνόητους λόγους δεν παρουσιάζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το ίδιο το κορίτσι ούτε για το οικογενειακό της περιβάλλον και τη διάσημη μητέρα της, προκειμένου να μην προκαλέσουμε περισδσότερα προβλήματα στα όσα ήδη βιώνουν το τελευταίο διάστημα.

Ευχόμαστε σήμερα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές τα πράγματα στην οικογένεια να είναι πολύ καλύτερα και να μη συντρέχει λόγος μεγαλύτερης ανησυχίας για την κατάσταση της νεαρής κοπέλας!