Νέες καθημερινές σειρές

02.10.2009
Μια ζωή που δεν της ανήκει ξεκίνησε η Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου) κλέβοντάς την από τη φίλη της στο ορφανοτροφείο, την Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη).

Ίντριγκες στη «Ζωή της άλλης»
Μια ζωή που δεν της ανήκει ξεκίνησε η Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου) κλέβοντάς την από τη φίλη της στο ορφανοτροφείο, την Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη). Μόνο που υπολόγιζε χωρίς τη φοβερή ζάπλουτη γιαγιά Κάτια (Κάτια Καλιφατίδη), που κρύβει πολλά μυστικά. Με σασπένς, ίντριγκες και πολλές ανατροπές θα συνεχιστεί η καθημερινή σειρά του Mega «H ζωή της άλλης», όπου τα επικίνδυνα παιχνίδια θα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Η ραδιούργα Ξένια θα φτάσει μέχρι το έγκλημα για την πλούσια ζωή που ονειρεύεται, ενώ ο Στέφανος (Όθωνας Μεταξάς) θα γίνει το? μήλον της Έριδoς μεταξύ της Ελπίδας, που θα τον ερωτευτεί, και της Ξένιας, η οποία θα κάνει καθετί για να της τον πάρει. Όσο για τη ζάπλουτη γιαγιά, ζει με τον παντρεμένο γιο της Μάνο (Κώστας Αποστολάκης) και τον Ηλία, πατέρα της Ελπίδας (Οδυσσέας Σταμούλης).

Μόνο που δεν εγκρίνει τη σχέση του με τη μητέρα της Ελπίδας, που είναι φτωχή, και, όταν εκείνη γέννησε το παιδί, φρόντισε να σκηνοθετήσει το θάνατό του και το έδωσε στο ορφανοτροφείο. Περιμένετε να δείτε τι δολοφονικές «συνταγές» θα  μαγειρευτούν στην αλυσίδα catering που διατηρεί η πανούργα γιαγιά, όπου αρχισέφ είναι ο γοητευτικός Μάνος Παπαγιάννης. Μάλιστα, όπως κατάφερα να μάθω, θα παίξει και ερωτικό παιχνίδι μεταξύ τους. Αλλά δεν είναι το μόνο, γιατί και ο παντρεμένος με την Έλενα (Βαλέρια Χριστοδουλίδου) γιος της Μάνος (Κώστας Αποστολάκης) θα γλυκοκοιτάζει την Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου). Άσε που κάποια στιγμή μέσα από τα πάθη και τα μίση η πανούργα γιαγιά θα μείνει στον άσο!

Όλο το χειμώνα θα έχουμε να γράφουμε και να σας αποκαλύπτουμε, όπως πάντα άλλωστε στο ΛΟΙΠΟΝ, μυστικά για το δυνατό «χαρτί» της καθημερινής απογευματινής ζώνης του Mega.

Μυστήριο στο «Κάρμα»
Νύχτα σε έναν παράδρομο της Αττικής Οδού στο ύψος της Παιανίας. Ένα άσπρο αυτοκίνητο κάνει έναν ελιγμό, εκτινάσσεται στον αέρα και αναποδογυρίζει. Ένας άντρας που περνάει τυχαία από εκεί παίρνει το ρίσκο και πριν το αυτοκίνητο τυλιχθεί στις φλόγες βγάζει με κίνδυνο της ζωής του έξω από αυτό την οδηγό, ενώ πίσω γίνεται μια φοβερή έκρηξη! Όσοι βρεθήκαμε στο γύρισμα μείναμε με κομμένη την ανάσα. Ήταν σαν να συνέβη στην πραγματικότητα. Κι όμως, είναι μία από τις θεαματικές σκηνές που θα δείτε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 21:00 στην τηλεταινία για το «Kάρμα» της Βάνας Δημητρίου στον ΑNT1.

Στη σκηνή αυτή παίζουν οι δύο πρωταγωνιστές Ιζαμπέλα Κογεβίνα (Σμαράγδα Καρυστινού) και Αντώνης Φραγκάκης (Άγγελος Στεργίου), ο οποίος τη σώζει. Μόνο που εκείνη θα πιστέψει ότι την έσωσε ένας άλλος, ο Πάτροκλος (Λεωνίδας Κακούρης), ο οποίος εμφανίζεται λίγα λεπτά αργότερα?

Η Βάνα Δημητρίου, επηρεασμένη, όπως μας είπε, από τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν, όπου ο χρόνος είναι ένας, και από τα κείμενα της αρχαιοελληνικής γραμματείας, κυρίως του Πλάτωνα, δημιουργεί μια ιστορία γεμάτη μυστήριο και μεταφυσικές «συμπτώσεις». Η δράση της εξελίσσεται στο σήμερα αλλά και στη δεκαετία του ’30 στη Γερμανία (σ.σ.: τις επόμενες μέρες οι πρωταγωνιστές θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο). Όνειρα και εφιάλτες της ηρωίδας θα έρθουν στο φως

Το παιδί της Σμαράγδας, που, όπως της είπαν, γεννήθηκε νεκρό, θα βρεθεί υιοθετημένο από τον Άγγελο Στεργίου, που είναι παντρεμένος. Τελικά, όταν η Σμαράγδα και ο Πάτροκλος θα φτάσουν ένα βήμα πριν από το γάμο, ο Άγγελος θα μπει στη ζωή της, καθώς τους συνδέει μια μεταφυσική δυνατή ερωτική σχέση, πέρα από το χρόνο. Άλλωστε, όπως πιστεύει η Βάνα Δημητρίου, «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Τίποτα δεν τελειώνει» και το «Κάρμα» μόλις αρχίζει...

Το πρώτο και δεύτερο επεισόδιο είναι προγραμματισμένα για το σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου στις 19:00 στον ANT1.