Την Κυριακή το μνημόσυνο του Πάτρικ Σουέζι

30.09.2009
Μνημόσυνο σε κλειστό κύκλο θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Πάτρικ Σουέζι (Patric Swayze), στα στούντιο της εταιρείας Sony την ερχόμενη Κυριακή στην πόλη Κάλβερ της Καλιφόρνια.

Μνημόσυνο σε κλειστό κύκλο θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Πάτρικ Σουέζι (Patrick Swayze), στα στούντιο της εταιρείας Sony την ερχόμενη Κυριακή στην πόλη Κάλβερ της Καλιφόρνια.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας, αντί για λουλούδια "παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να κάνουν δωρεές στα ιδρύματα "The Patrick Swayze Pancreas Fund" ή στο "Stand Up to Cancer", συνεχίζοντας έτσι κατά ένα τρόπο το εν ζωή έργο του ηθοποιού.

Ο Σουέζι, που έφυγε από τη ζωή στις 14 Σεπτεμβρίου μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας, συνέβαλε ενεργά στη συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα "Stand Up to Cancer" συμμέχοντας στο ομώνυμο τηλεοπτικό πρόγραμμα τον Σεπτέμβρη του 2008, προσφέροντας σημαντική βοήθεια.

Το ιδιωτικό μνημόσυνο της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί ακριβώς δύο εβδομάδες μετά το ανοικτό μνημόσυνο στη μνήμη του, στη Λίμνη Λουρ (Lure) της Βόρεια Καρολίνα, την ιστορική πόλη που φιλοξένησε μέρος των γυρισμάτων του "Dirty Dancing", της ταινίας που τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο.