Η Λίντσεϊ Λόχαν απαιτεί σεβασμό

31.08.2010
Αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της παρουσιάζεται η 24χρονη ηθοποιός μέσα από τη συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό "Vanity Fair" λίγες μέρες πριν από τη φυλάκισή της τον περασμένο μήνα, αλλά δημοσιεύεται στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.


Αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της παρουσιάζεται η 24χρονη ηθοποιός μέσα από τη συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό "Vanity Fair" λίγες μέρες πριν από τη φυλάκισή της τον περασμένο μήνα, αλλά δημοσιεύεται στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, ακόμη και ότι τα "έχει κάνει μούσκεμα σε ορισμένα θέματα, αλλά υπερασπίστηκε τις πράξεις της, υποστηρίζοντας ότι ήταν νέα και περίεργη και ότι έκανε παρέα με λάθος ανθρώπους.

"Τόσοι άνθρωποι γύρω μου έλεγαν ότι νοιάζονται για μένα, αλλά για τους λάθος λόγους", υποστηρίζει η Λόχαν. "Πολλοί άνθρωποι έπαιρναν από μένα και δεν έδιναν τίποτα. Υπήρχαν πολλοί δίπλα μου, αλλά, για τη διασκέδαση μόνο", συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας, η Λίντσεϊ αποκάλυψε ότι για πολύ καιρό "μάθαινε τα νέα της από τις φυλλάδες", γεγονός που σήμερα αποκαλεί "τρομακτικό και θλιβερό".

"Θυμάμαι ότι τα θαύμαζα αυτά τα κορίτσια... τις Μπρίτνεϊ και τις άλλες. Και σκεφτόμουν μόνο ότι ήθελα να γίνω σαν κι αυτές", παραδέχτηκε με ειλικρίνεια, ενώ περνώντας στα επαγγελματικά της έδειξε πολύ σίγουρη για τον εαυτό της λέγοντας: "Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Εγώ ξέρω ότι είμαι μια πάρα πολύ καλή ηθοποιός".

"Θέλω την καριέρα μου πίσω", συνέχισε, "και θέλω το σεβασμό που είχα όταν έκανα σπουδαίες ταινίες. Και αν αυτό για να γίνει χρειάζεται να μην ξαναπάω σε κλαμπ το βράδυ, ας γίνει. Δεν περνάω καλά, έτσι και αλλιώς".

Μιλώντας στο "Vanity Fair" η Λίντσεϊ αναφέρεται και στον πατέρα της, Μάικλ Λόχαν (Michael Lohan) λέγοντας: "Νομίζω ότι το σημείο στο οποίο θα πρέπει να εστιάσω αυτή τη στιγμή, είναι να προσπαθήσω να ξεπεράσω το τραύμα που άφησε στη ζωή μου ο πατέρας μου". Επίσης, συνεχίζοντας, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στα ανάμεικτα συναισθήματα που της προκάλεσε η εικόνα του πατέρα της να κλαίει για εκείνη στο δικαστήριο και αμέσως μετά να μιλάει σε όλους τους δημοσιογράφους.

Η Νάνσι Τζο Σέιλς (Nancy Jo Sales), η οποία υπογράφει το άρθρο για το γνωστό περιοδικό, μεταφέρει ότι η Λόχαν συγκινήθηκε πολύ όταν η κουβέντα έφτασε στην παρουσία της μικρότερης αδελφής της στο δικαστήριο. Χαρακτήρισε την εικόνα της Άλι (Ali) να κλαίει τόσο έντονη που της σπάραξε την καρδιά.

Αφήνοντας πίσω της ένα σκοτεινό παρελθόν, το πρόγραμμα της Λίντσεϊ τον επόμενο καιρό είναι ιδιαίτερα γεμάτο. Εκτός από τις ιδιωτικές θεραπευτικές συνεδρίες που είναι υποχρεωμένη να παρακολουθήσει ως συνέχεια της θεραπείας για την αποτοξίνωσή της, η νεαρή ηθοποιός έχει βάλει σκοπό να στρωθεί με τα μούτρα στη δουλειά της και να αποδείξει σε όλους ότι πρώτα από όλα είναι ηθοποιός.

Τώρα, αν και κατά πόσο κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος και μόνο. Προς το παρόν η τελευταία ταινία στην οποία έχει συμμετάσχει κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 3 Σεπτεμβρίου. Το "Machete", το τρέιλερ του οποίου μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί θα έρθει και στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα