ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τα αγαπημένα μου

29.03.2007
Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα της Αθήνας. Υπερ-εκτεθειμένη στα κοινωνικά πράγματα και πανταχού παρούσα, ακυρώνει κατά πολλούς τις σπουδές της στη θεατρολογία-φιλολογία, με τον υπερβάλλοντα ζήλο της να διασκεδάζει στα μπουζούκια και να φορά ό,τι πιο εξεζητημένο και signe υπάρχει στις καθημερινές εξόδους της.

Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα της Αθήνας. Υπερ-εκτεθειμένη στα κοινωνικά πράγματα και πανταχού παρούσα, ακυρώνει κατά πολλούς τις σπουδές της στη θεατρολογία-φιλολογία, με τον υπερβάλλοντα ζήλο της να διασκεδάζει στα μπουζούκια και να φορά ό,τι πιο εξεζητημένο και signe υπάρχει στις καθημερινές εξόδους της. Ομολογώ ότι υπήρξα μία από τους κριτές της. Όταν μίλησα μαζί της όμως, διαπίστωσα ότι η πανέξυπνη, μικροκαμωμένη, ξανθιά θεατρολόγος και TV persona Μαριλένα είναι μια καλομαθημένη πριγκίπισσα, η οποία ως παιδί της Νέας Υόρκης κουβαλά μαζί της την αφοπλιστική ειλικρίνεια, κυνική μερικές φορές, να λέει και να κάνει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει και να διασκεδάζει με ό,τι την ευχαριστεί χωρίς να νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί σε κανέναν. Και γιατί άλλωστε;

Το γεγονός ότι σπούδασε κάτι σοβαρό δεν θεωρεί ότι πρέπει να την καταδικάζει σε συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Έχει το δικαίωμα των επιλογών της και το διεκδικεί με το αστείρευτο κέφι μιας γυναίκας που αγαπάει τη διασκέδαση, τη ζωντάνια μιας έφηβης που κάνει ό,τι την ενθουσιάζει και το νάζι μια παιδούλας που έχει μεγαλώσει στα πούπουλα. Τρελαίνεται για τη μόδα στις πιο πρωτότυπες εκφάνσεις της και απόλυτα ενημερωμένη για όλα, είναι από τις πρώτες που θα φορέσει τα καινούργια Dior ή Gucci σύνολα και αξεσουάρ.

Σε αυτό που διαφέρει από τις άλλες κοσμικές Αθηναίες είναι ότι δεν τα φορά για να τα φορέσει, αλλά είναι ερωτευμένη με αυτά από την ώρα που επιδίδεται στο ανελέητο shopping τους. Όσο για τα αγαπημένα της αντικείμενα, τα προσέχει σαν να είναι πρόσωπα και τους δίνει ξεχωριστή θέση στη ζωή της μέχρι να τα αντικαταστήσει με τα καινούργια μοντέλα που θα ερωτευτεί σε κάποια βιτρίνα της Νέας Υόρκης ή του αγαπημένου της Λονδίνου.

Το βιβλίο μου: «Έχω πάθος με τα βιβλία και διαθέτω μια τεράστια συλλογή από 1.000, κάθε θεματολογίας. Η πρώτη ολοκληρωμένη μου πρόταση σαν παιδί ήταν "Mια μέρα εγώ θα φύγω" Λατρεύω τα ταξίδια και στόχος μου είναι να γυρίσω όλο τον κόσμο. Από τις 192 χώρες του "Travel Βook" έχω επισκεφθεί τις 66. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έχω πολύ δρόμο ακόμα να διανύσω».

Τα παπούτσια μου: «Με τα παπούτσια νιώθω λίγο σαν την Carrie του "Sex & the city", που έχει υπολογίσει ότι έχει επενδύσει σε παπούτσια το αντίτιμο μιας έπαυλης. Τα συγκεκριμένα τα αγόρασα από την μπουτίκ "Rene Caovilla" στο Μιλάνο. Πεθαίνω γι’ αυτά. Τα φόρεσα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του "Soho Club" στο Λονδίνο φέτος και στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων δίπλα στους Τζουντ Λο και Σιένα Μίλερ».

Το κερί μου: «Ως Κριός και ζώδιο της φωτιάς λατρεύω τα κεριά. Τα αγαπημένα μου αρώματα είναι βανίλια, κανέλλα, σοκολάτα, καραμέλα, ό,τι μου θυμίζει γλυκό, που δεν μπορώ να απολαμβάνω επειδή κάνω δίαιτα. Αυτό το κόκκινο κερί Gucci είναι από τα αγαπημένα μου και δημιουργεί μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με το φως του».

Το πάρτι μου: «Λατρεύω τα πάρτι, όπως όλοι γνωρίζετε. Στα πάρτι μου κάθε φορά με τιμούν φίλοι και συνεργάτες. Το στιγμιότυπο είναι από το πάρτι της γιορτής μου στο "Ρizza Ρomodoro", με τρεις από τις πολύ αγαπημένες μου φίλες και καταπληκτικές καλλιτέχνιδες, η καθεμία στον τομέα της. στο τραγούδι η Πέγκυ και η Έλλη και στο θέατρο η άλλη Πέγκυ, και όλες τους θεές, αγάπη μου? Φάγαμε, ήπιαμε και τραγουδήσαμε με την ψυχή μας εκείνο το βράδυ. Τις λατρεύω».

Το αξεσουάρ μου: «Είναι μια απίστευτη disco-ball τσάντα του οίκου Rodo, την οποία αγόρασα από το εκπληκτικό shopping center "Μall of the Εmirates" σε ένα ταξίδι στο λατρεμένο μου Ντουμπάι το Νοέμβριο του 2005 για τη γιορτή μου. Είναι ιδανική για λαμπερές εμφανίσεις σε πάρτι με πολύ χορό και κέφι. Παρεπιμπτόντως, το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο είναι super, επειδή εκτός από φοβερά μαγαζιά και εστιατόρια διαθέτει και κλειστή πίστα του σκι».

Η κούκλα μου: «Είναι άγαλμα, η μικρή Μαργαρίτα, κεντρικό πρόσωπο από τον πίνακα του Βελάσκεθ "η οικογένεια του Φιλίππου του Δ`", και μου το αγόρασε ο Κωνσταντίνος από το μουσείο Prado στη Μαδρίτη την ίδια μέρα που μου έκανε πρόταση γάμου. Τη θεωρώ πολύ σημαντική και μου είπε πως μου μοιάζει...».

Η πόλη μου: «Η Νέα Υόρκη είναι μετά τον Κωνσταντίνο ο έρωτας της ζωής μου. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που την είδα. Έχω ζήσει στο Μανχάταν πολλά χρόνια on and of και ελπίζω να μετακομίσω εκεί μόνιμα κάποτε. Συνδυάζει όλα τα αγαπημένα μου: θέατρο, shopping, design, clubbing, Τέχνη, θετική ενέργεια και cosmopolitan αύρα!».

Το spa μου: «Δεν είναι τέλεια; Είναι το "Αl Μaha" στο Ντουμπάι, ένα Spa Resort που απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ντουμπάι μέσα στην έρημο. Με βλέπετε στην πριβέ πισίνα της βασιλικής σουίτας».

Το ταξίδι μου: «Προτιμώ τα εξωτικά ταξίδια μέσα στο δικό μας χειμώνα. Το North Island στις εξωτικές Σεϊχέλες είναι ένα νησί με 10 υπερπολυτελείς βίλες. Η παραλία που βλέπετε λέγεται "Ηoneymoon Βeach" και την είχαμε κλείσει με τον Κωνσταντίνο στα γενέθλιά μου το Μάρτιο του 2006 αποκλειστικά για 3 ημέρες με full bar, πικνίκ και σέρβις. Ευχαριστηθήκαμε τον ήλιο, τη θάλασσα και την αγάπη μας».

Η φωτογραφία μου: Η αγαπημένη μου φωτογραφία είναι από ένα house warming πάρτι στο σπίτι μας στο Κολωνάκι τον Απρίλιο του 2ΟΟ6, με τον αγαπημένο μου Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, το μέλλοντα σύζυγό μου, και τον πάνθηρα που με φυλάει όταν εκείνος λείπει από το σπίτι!

Το φόρεμά μου: «Η τρέλα μου με τη μόδα είναι γνωστή και έχω κάνει shopping σε όλες τις μεγάλες αγορές του κόσμου! Στην Ελλάδα ο αγαπημένος μου σχεδιαστής είναι ο μελλοντικός κουμπάρος μου Μάκης Τσέλιος. Τα ρούχα του ξεχωρίζουν για τη θηλυκή γραμμή τους, την ποιότητα και τη διαχρονικότητα. Αυτό το λιλά φόρεμα με τις παγιέτες είναι από τα αγαπημένα μου επειδή είναι glam & glitter».