Η Τζάνετ Τζάκσον τα έβαψε μαύρα!

29.09.2009
Η νεώτερη αδερφή του Μάϊκλ Τζάκσον(Michel Jackson), Τζάνετ (Janet), ορκίστηκε να φορέσει μαύρα για ένα χρόνο σε ένδειξη πένθους για τον "Βασιλιά της Ποπ".

Η νεώτερη αδερφή του Μάϊκλ Τζάκσον (Michael Jackson), Τζάνετ (Janet), ορκίστηκε να φοράει μαύρα για ένα χρόνο σε ένδειξη πένθους για τον "βασιλιά της ποπ".

Η Τζάνετ ήταν ιδιαίτερα δεμένη με τον Μάικλ -που πέθανε σε ηλικία 50χρονών στις 25 Ιουνίου- και είχε εμφανιστεί μαζί του το 1995 ερμηνεύοντας την επιτυχία "Scream".

Στενός της φίλος, δήλωσε στην εφημερίδα "Sun": "Ο αιφνίδιος θάνατος του Τζάκσον έχει βυθίσει στο πένθος την Τζάνετ και την υπόλοιπή οικογένεια. Ο πόνος από το χαμό του αγαπημένου της αδερφού είναι αβάσταχτος. Πήρε λοιπόν την απόφαση να ντυθεί στα μαύρα εκφράζοντας την θλίψη της. Γι΄αυτό αναγκάστηκε να κάνει αρκετές επιδρομές στα μαγαζιά ψάχνοντας τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ".

Βέβαια το πένθος της Τζάνετ έχει χρονικό όριο όπως μας αποκαλύπτει ή ίδια πηγή: "Θα κρατήσει τα μαύρα για 12 μήνες και τον επόμενο Ιούνιο -στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από θάνατο του- θα τα βγάλει"!

Η Τζάνετ εγκαινίασε ένα μέρος της νέας της γκαρνταρόμπας στα μουσικά βραβεία MTV, στις αρχές του μήνα. Ντυμένη από την κορυφή ως νύχια στα μαύρα τραγούδησε μια δυναμική σόλο εκδοχή του "Scream". Ενώ πίσω της σε γιγαντοοθόνη προβαλλόταν η εικόνα του Μάικλ Τζάκσον.

Ωστόσο, στην εμφάνιση της στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης της για την συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα ενάντια στο AIDS, έκανε μια εξαίρεση στον κανόνα του μαύρου, φορώντας ένα βαθύ μωβ φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Είπαμε, και το πένθος έχει τα όρια του... Άλλωστε και το βαθύ μωβ πένθιμο θεωρείται.