Ο καφές στηρίζει τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ

30.08.2010
Μία από της πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, η 41ός ετών φλογερή Λατίνα αποκαλύπτει τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου της, λέγοντας ότι ενώ ο εδώ και έξι χρόνια σύζυγός της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) τη "λούζει" με τεράστιας αξίας κοσμήματα, εκείνη... του φτιάχνει καφέ.


Μία από της πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, η 41ός ετών φλογερή Λατίνα αποκαλύπτει τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου της, λέγοντας ότι ενώ ο εδώ και έξι χρόνια σύζυγός της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) τη "λούζει" με τεράστιας αξίας κοσμήματα, εκείνη... του φτιάχνει καφέ.

"Χρειάζεται πολλή δουλειά για να διατηρήσεις το συναίσθημα μέσα στον γάμο", ισχυρίζεται η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ενώ, όπως μεταδίδει η Sun, επισημαίνει ότι από τη στιγμή που θα κάνουν οικογένεια, οι περισσότερες γυναίκες παραμελούν την προσωπική τους σχέση με τον άντρα τους.

"Εγώ καθημερινά ρωτάω τον εαυτό μου 'Τι έκανα για τη σχέση μας σήμερα; Τον ξύπνησα το πρωί; Του έφτιαξα καφέ; Έκανα κάτι όμορφο για εκείνον; Του είπα ότι τον αγαπώ;", τονίζει η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός.

"Όλα αυτά είναι πράγματα που μπορεί εύκολα να ξεχάσει κανείς, αλλά είναι ταυτόχρονα ζωτικής σημασίας γιατί η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα μέσα σε μια οικογένεια. Αν η σχέση είναι καλή, δυνατή και λειτουργική, τότε όλα τα υπόλοιπα μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολα", εξηγεί στη συνέχεια.

Και, για να πούμε την αλήθεια, δεν μιλάει στον... αέρα η J Lο. Έχοντας στο ενεργητικό της δύο γάμους και δύο διαζύγια -με τον Κουβανό σεφ Ογιάνι Νόα (Ojani Noa) και τον χορευτή Κρις Τζαντ (Cris Judd)- αλλά και έναν αρραβώνα με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) που θα κατέληγε επίσης σε γάμο αν δεν σταματούσαν οι διαδικασίες λίγες ώρες μόνο πριν από την τελετή, δεν μπορεί... κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Ο Μαρκ Άντονι υπήρξε φίλος της από παλιά και η Τζένιφερ ήξερε καλά ότι σε αυτόν θα έβρισκε το λιμάνι της. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη μελωδική συνεργασία των δύο καλλιτεχνών. "Ακολουθώ πάντα την καρδιά μου", εξηγεί η Λόπεζ και συνεχίζει: "Πηγαίνω όπου εκείνη με οδηγεί και στην περίπτωση του Μαρκ, η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά κόλλησε καλά".

"Στην πρώτη επέτειο του γάμου μας είπα στον Μαρκ 'Καλά θα κάνεις να μου πάρεις ένα πολύ ξεχωριστό δώρο γιατί είναι απίστευτο για μένα που έμεινα παντρεμένη έναν ολόκληρο χρόνο'", αποκαλύπτει στη συνέχεια. Και ως καλός σύζυγος, ο Άντονι ακολούθησε τη συμβουλή της, χαρίζοντάς της ένα μοναδικό μπλε διαμάντι 14 καρατίων. "Είναι κειμήλιο και είναι απίστευτο", συμπληρώνει η Τζένιφερ, αποκαλύπτοντας ότι παρά τα άπειρα αντίστοιχα δώρα που έχει πάρει από τον άντρα της στα έξι χρόνια του γάμου τους, εκείνο το πρώτο κομμάτι παραμένει το αγαπημένο της.

Τα δίδυμα του ζευγαριού, Έμ (Emme) και Μαξ (Max), που γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2008 συμπλήρωσαν την ευτυχία του ζευγαριού.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα