Στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη

23.03.2007
Το «Παρά Πέντε» βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο του, καθώς ο δαιμόνιος σεναριογράφος του Γιώργος Καπουτζίδης άφησε για άλλη μια φορά σχεδόν όλη την Ελλάδα να αναρωτιέται ποιος θα πεθάνει και ποιος θα ζήσει από το τροχαίο ατύχημα που είχε η πιο δημοφιλής παρέα της ελληνικής τηλεόρασης κυνηγώντας έναν από τους κακούς.

Το «Παρά Πέντε» βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο του, καθώς ο δαιμόνιος σεναριογράφος του Γιώργος Καπουτζίδης άφησε για άλλη μια φορά σχεδόν όλη την Ελλάδα να αναρωτιέται ποιος θα πεθάνει και ποιος θα ζήσει από το τροχαίο ατύχημα που είχε η πιο δημοφιλής παρέα της ελληνικής τηλεόρασης κυνηγώντας έναν από τους κακούς. Η τηλεθέαση όπως πάντα εκτινάχθηκε στα ύψη, φτάνοντας στο 57%, που σημαίνει ότι περίπου 2.548.000 τηλεθεατές δεν ξεκόλλησαν από την τηλεόρασή τους την περασμένη Δευτέρα.

Ο μετρ της αστυνομικής κωμωδίας, που εδώ και σχεδόν δύο χρόνια καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, ξαναέκανε το θαύμα του. Έφερε και τους πέντε στον Παράδεισο, παρά τις προσευχές της Ζουμπουλίας, που δεν ήλπιζε τόσο νωρίς να συναντήσει τον Χαράλαμπό της. Άλλωστε, και στη ζωή έτσι γίνεται. Από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν όλα.

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα επιβιώσουν από το φοβερό τρακάρισμα;

Η αγωνία και το σασπένς κορυφώνεται καθώς στο 43ο επεισόδιο, που σύμφωνα με το Μega θα μεταδοθεί κανονικά την ερχόμενη Δευτέρα, οι πέντε παγιδευμένοι ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο θα επιστρέψουν στη ζωή και θα ξυπνήσουν στο νοσοκομείο

Θα ζήσει τελικά η Αγγέλα;

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Mega, η Αγγέλα θα περάσει κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια. Στη συνέχεια της ιστορίας του Γιώργου Καπουτζίδη θα διασωθεί χάρη στην «πυροσβεστική» επέμβαση του «καλού άγγελου», της Αμαλίας (Ζέτα Μακρυπούλια), που θα φέρει την απαραίτητη ισορροπία στην ιστορία. Έτσι, θα συνεχίσουν ακάθεκτοι για δέκα ακόμα επεισόδια να κυνηγούν τους κακούς μέχρις ότου αποδοθεί δικαιοσύνη.

Τι έχει αποφασίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχώς αλλάζει τα πλάνα του και γι αυτό τα επεισόδια γυρίζονται στην κυριολεξία στο «Παρά Πέντε». Όχι μόνο για να μη διαρρεύσουν οι λεπτομέρειες, αλλά και γιατί «εμπνέεται» καθημερινά από τα ηλεκτρονικά μηνύματα των φαν της σειράς στο site www.sto-asanser.com, που έχει τρελή επισκεψιμότητα (το είχαν επισκεφτεί 2.616.226 άτομα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης). Οι τηλεθεατές γράφουν τις απόψεις τους, τις οποίες παίρνει πολύ σοβαρά ο σεναριογράφος για την εξέλιξη της ιστορίας. Έτσι, ενώ αρχικά σκεφτόταν να «σκοτώσει» κάποιον από τους πέντε, τελικά, όπως διευκρίνισε με δηλώσεις του, θα αφήσει έξω από την κρουαζιέρα του φινάλε και αφού έχουν κατατροπώσει τους κακούς έναν από την ομάδα.

Ποιος θα λείπει από το θριαμβευτικό φινάλε και γιατί;

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από τηλεοπτικούς κύκλους που είναι «κοντά» στο μυαλό του δαιμόνιου Γιώργου Καπουτζίδη, η Ντάλια (Σμαράγδα Καρύδη) είναι εκείνη που δεν θα ακολουθήσει την παρέα. Γιατί όμως; Δεν θα πάθει τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν θα αντέξει χωρισμένη με τον Αλέξη της (Μιχάλης Μαρίνος) και θα σπεύσει να τον βρει στην Αυστραλία. Αυτή άλλωστε είναι και η επιθυμία όλων των τηλεθεατών, που έχουν στεναχωρηθεί βλέποντας την Ντάλια να χωρίζει με τον Αλέξη. Όμως, μια τέτοια μεγάλη αγάπη δεν μπορεί να σβήσει και στο τέλος θα τους δούμε να παραδίνονται στον έρωτά τους.

Όμως και για τη Ζουμπουλία έχει φροντίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και θα της βρει καινούργιο σύντροφο, ξένο, όμορφο και φραγκάτο, έτσι, για να σκάσει η συμπεθέρα της!

Το σίγουρο είναι, λοιπόν, πως κανένας δεν θα πεθάνει και πως στο τέλος όλοι θα βολευτούν και θα κάνουν αυτό που ονειρεύονται.