Είναι πολλά τα λεφτά, Αντώνη...

13.03.2007
Κάτοχος ενός νέου άτυπου αλλά απόλυτου ρεκόρ: του πιο ακριβοπληρωμένου Έλληνα ερμηνευτή όλων των εποχώ, είναι πλέον ο Αντώνης Ρέμος.

Κάτοχος ενός νέου άτυπου αλλά απόλυτου ρεκόρ: του πιο ακριβοπληρωμένου Έλληνα ερμηνευτή όλων των εποχώ, είναι πλέον ο Αντώνης Ρέμος. Κι αυτό γιατί ο σουξαρισμένος καλλιτέχνης θα κάνει περίπου είκοσι εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και οι οποίες σύμφωνα με τις φήμες θα έχουν κόστος η καθεμία περίπου 50 χιλιάδες ευρώ.

Πρόκειται μάλιστα για νέο ρεκόρ αμοιβής, που αφορά Έλληνα καλλιτέχνη το οποίο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έρχεται να καταρρίψει το προηγούμενο που λέγεται ότι κατείχε η Άννα Βίσση.

Αυτή η εξέλιξη ήταν φυσικό επακόλουθο του απόλυτου καλλιτεχνικού και εμπορικού γεγονότος της συνεργασίας Μαρινέλλας - Ρέμου, που θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Απριλίου στην Αθήνα στο «Αθηνών Αρένα», ενώ μετά οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν στη συμπρωτεύουσα από τη σκηνή της «Πύλης Αξιού». Ο Αντώνης Ρέμος με το που θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις που έχει προγραμματίσει στη Θεσσαλονίκη, με τη Μαρινέλλα στο πλάι του, καθώς δεν θέλει να αφήσει τους Βορειοελλαδίτες παραπονεμένους, έχει σχεδιάσει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα. Αναμένεται να συνεχίσει ακάθεκτος live και περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ η Μαρινέλλα έχει προγραμματίσει ξεκούραση και ηρεμία.