Πάμελα Άντερσον: Ποια Σέριλ Κόουλ μου λέτε;

27.08.2010
Κάτι θυμίζει το όνομα της 27χρονης τραγουδίστριας στην πάλαι ποτέ σταρ του "Baywatch', αλλά τι, δεν είναι σίγουρη.

Κάτι θυμίζει το όνομα της 27χρονης τραγουδίστριας στην πάλαι ποτέ σταρ του "Baywatch', αλλά τι, δεν είναι σίγουρη.

"Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole); Η τραγουδίστρια κάντρι;", αναρωτήθηκε φωναχτά η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) όταν ρωτήθηκε σχετικά. "Δεν γνωρίζω καμία Αγγλίδα τραγουδίστρια με αυτό το όνομα", συμπλήρωσε κάνοντας πολλά χειλάκια να μειδιάσουν ειρωνικά.

Τι να πει κανείς; Η 43χρονη ηθοποιός που έδωσε άλλο νόημα στην έννοια της ναυαγοσώστριας μπορεί να μην έχει ακουστά την πρώην σύζυγο του Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) γνωρίζει όμως καλά τον νυν σύντροφό της, Ντέρεκ Χαφ (Dereck Hough).

"Είναι καταπληκτικός", είπε η Άντερσον μιλώντας για τον 25χρονο χορευτή του "Dancing with the stars", ο οποίος μάλιστα κέρδισε και τον διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε και η ίδια. "Είναι ένας φανταστικός χορευτής αλλά και χορογράφος", συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Κατά τα άλλα, η πάντα χυμώδης Πάμελα αναμένεται στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο, όπου στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει τον τελικό του Πανευρωπαϊκού Μουσικού Διαγωνισμού Eurovoice. Ο διαγωνισμός, που έχει πολλές ομοιότητες με την Eurovision θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και θα έχει καλεσμένους τον Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Iglesias) και την Αναστάζια (Anastacia).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα