Δικάζεται η γυναίκα που χαράκωσε τον Ντι Κάπριο

27.08.2010
Την "τιμητική" του έχει αυτές τις μέρες ο 36χρονος ηθοποιός! Εκτός από το ότι η νέα του ταινία "Inception" παίζεται στους κινηματογράφους όλου του κόσμου και όπως φαίνεται? σκίζει, έρχεται επίσης στο προσκήνιο μια παλιά δικαστική υπόθεση που τον αφορά.


Την "τιμητική" του έχει αυτές τις μέρες ο 36χρονος ηθοποιός! Εκτός από το ότι η νέα του ταινία "Inception" παίζεται στους κινηματογράφους όλου του κόσμου και όπως φαίνεται... σκίζει, έρχεται επίσης στο προσκήνιο μια παλιά δικαστική υπόθεση που τον αφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστής Έντμουντ Γουίλκοξ Κλαρκ (Edmund Willcox Clarke) καλεί σε δίκη τη 40χρονη Αρέθα Γουίλσον (Aretha Wilson) η οποία κατηγορείται ότι σε πάρτι που είχε γίνει το 2005, χαράκωσε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) στο πρόσωπο με ένα γυαλί.

Οι λεπτομέρειες για το συμβάν δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ, ωστόσο ο δικαστής, ο οποίος επανεξέτασε τις φωτογραφίες των τραυμάτων στον λαιμό και το αυτί του ηθοποιού -οι οποίες επίσης δεν κυκλοφόρησαν- δήλωσε την Τρίτη ότι "δεν πρόκειται για τραύμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιπόλαιο ή άνευ σημασίας".

Η Γουίλσον επέστρεψε στο Λος Άντζελες πέντε χρόνια μετά το συμβάν, αφού πρώτα επέτρεψαν την έκδοσή της οι Καναδικές αρχές. Δήλωσε "αθώα" και παραμένει σε κράτηση με την εγγύηση να φτάνει τα $150,000 (€120.000).

Ο δικηγόρος της γυναίκας παραδέχτηκε ότι η έκβαση της υπόθεσης ήταν αναμενόμενη αλλά και ότι η πελάτισσά του υπερασπίζεται με πάθος την αθωότητά της. Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Γουίλσον επιτέθηκε στον Ντι Κάπριο με ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας. Ωστόσο, αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι ήταν ποτήρι κρασιού, ενώ στην επίσημη αναφορά της υπόθεσης, το "όπλο" αναφέρεται ως "γυάλινο αντικείμενο".

Κατά τα άλλα, ο γνωστός ηθοποιός, συνεχίζει την ανοδική του πορεία στα κινηματογραφικά δρώμενα με το "Inception" -το τρέιλερ του οποίου μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί- έχοντας παράλληλα πάντα στην αγκαλιά του το εντυπωσιακό μοντέλο από το Ισραήλ, Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα