Ο «καραφλός» πάει για πρόεδρος

07.03.2007
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά όχι και να εγκαταλείψει για πάντα τα γήπεδα, αφού στα άμεσα σχέδιά του είναι να αναλάβει ως πρόεδρος την Παναχαϊκή.

Από τον Βασίλη Λούκα

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος ύστερα από μια πραγματικά εντυπωσιακή καριέρα, τόσο εντός συνόρων όσο και στην Ιταλία με τη φανέλα της Ίντερ, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Η είδηση όμως δεν βρίσκεται σ' αυτή του την απόφαση, αφού φαίνεται ότι ήρθε και γι αυτόν το πλήρωμα του χρόνου, αλλά στο γεγονός ότι θέλει να ασχοληθεί αποκλειστικά με μπίζνες που έχουν σχέση με το αγαπημένο του άθλημα.

Στα βήματα του Ντέμη Νικολαϊδη περπατά εδώ και καιρό ο αγαπημένος «καραφλός» του μεγάλου λιμανιού, αφού σχεδιάζει δυναμική επιστροφή στην Πάτρα, από όπου και έκανε τα πρώτα σημαντικά βήματα στην καριέρα του, στην αγαπημένη του Παναχαϊκή, με μια κίνηση ματ. Σκέφτεται λοιπόν να επενδύσει στην αχαϊκή ομάδα και να αναλάβει τα ηνία της από τη θέση του προέδρου. Σχετικά με το «πακέτο», που πρέπει άμεσα να καταβληθεί, έχουν ήδη αρχίσει και ακούγονται ποικίλα σενάρια. Το μόνο σίγουρο είναι πως απαιτούνται πολλά χρήματα από πλευράς Γρηγόρη Γεωργάτου, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το επιχειρηματικό εγχείρημά του.

Ακολουθώντας όμως ένα μοντέλο που θυμίζει αρκετά εκείνο της ΑΕΚ και ύστερα από συνεννόηση με ομάδα επιχειρηματιών που θα βρεθούν στο πλευρό του, ο σταρ του Πειραιά επιθυμεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Στο πλαίσιο αυτής της απόφασής του μάλιστα συναντήθηκε πριν από λίγο καιρό με τον επιχειρηματία Άρη Λουκόπουλο, ο οποίος κρατάει στα χέρια του το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες παραγόντων της πόλης, ο Γρηγόρης Γεωργάτος σχεδιάζει προσεκτικά και μεθοδικά από τώρα τις κινήσεις του για το καλοκαίρι, οπότε και σκοπεύει να εγκαταλείψει τους αγωνιστικούς χώρους και να εγκατασταθεί στο νέο προεδρικό του γραφείο, αυτό της αγαπημένης του Παναχαϊκής. Στο άκουσμα αυτής της είδησης όλη η Πάτρα πανηγυρίζει με το ενδεχόμενο ανάληψης της προεδρίας απο τον αγαπημένο «καραφλό». Οι φίλαθλοι της πόλης περιμένουν πώς και πώς την τυπική ανακοίνωση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών, έτσι ώστε να δουν την ομάδα τους και πάλι πρωταγωνίστρια στο εθνικό πρωτάθλημα.