Με τα «Αρίων» στον ΑΝΤ1!

05.03.2007
Είναι διασταυρωμένο και είναι γεγονός. Η έκτη απονομή των μοναδικών ελληνικών μουσικών βραβείων «Αρίων», που ουκ ολίγες φορές έχουν αποτελέσει το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κανάλια αλλά και τις δισκογραφικές εταιρείες, δεν είναι τίποτε άλλο από το πρώτο μεγαλο project που φέρνει με την επιστροφή του στα «παλιά λημέρια» του ΑNT 1 ο Γιάννης Λάτσιος. Και φαβορί για την παρουσίασή τους, τι λέτε; Ποιά είναι καλύτερη από την Ελένη Μενεγάκη

Οταν στις 22 Φεβρουαρίου οι τηλεοπτικοί συντάκτες και όλη η δημοσιογραφική πιάτσα είχαν στα χέρια τους την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του Γιάννη Λάτσιου στην παλιά του αγάπη, τον ANT1, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο «ούριος άνεμος» για το κανάλι του Αμαρουσίου θα φυσούσε από νωρίς όσον αφορά τον προγραμματισμό διοργανώσεων υψηλών απαιτήσεων που μας είχε συνηθίσει. Μόλις βρέθηκε στην καρέκλα της γενικής διεύθυνσης προγράμματος, ο επιτυχημένος άντρας της ελληνικής τηλεόρασης έδειξε πως ήταν έτοιμος από καιρό. Ο άσος που κρύβει στο μανίκι του είναι το πρώτο μεγάλο πρόγραμμα που φέρνει μετά βαϊων και κλάδων με την επιστροφή του στον ANT1.

Και δεν είναι άλλο από τα μουσικά βραβεία «Αρίων». Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση της ανάληψης της λαμπερής μουσικής διοργάνωσης από το κανάλι του Αμαρουσίου αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Φαβορί η ωραία Ελένη
Τα στελέχη του καναλιού και ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ρολόι. Η Heaven, που μέχρι πέρσι αδιαφορούσε για το θεσμό, ήδη απ ό,τι ξέρουμε ετοιμάζει να κατεβάσει το «βαρύ πυροβολικό» της. Υπάρχει όμως μια εκκρεμότητα για τη συγκεκριμένη μεγάλη βραδιά. Και αυτή δεν αφορά κανέναν άλλο από τον άνθρωπο που καλείται να σηκώσει το βάρος της παρουσίασης μιας τέτοιας διοργάνωσης υψηλών απαιτήσεων.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε είναι εκείνο της Τατιάνας Στεφανίδου. Όμως, εκείνη είναι επιφορτισμένη με το διαγωνισμό ομορφιάς «Σταρ Ελλάς», που θα πραγματοποιηθεί τέλη Μαρτίου με μέσα Απριλίου. Και ενώ το ενδεχόμενο της κάλυψης της συγκεκριμένης θέσης από παρουσιαστές του καναλιού απομακρύνεται επικίνδυνα, ήδη μένει ανοιχτή η πιθανότητα η μουσική αυτή διοργάνωση να αποτελέσει το πρώτο μεγάλο βήμα για την επιστροφή της «ωραίας Ελένης». Άλλωστε, έχει αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν ότι μπορεί να «σηκώσει» και με μεγάλη επιτυχία το βάρος της παρουσίασης μιας τέτοιας βραδιάς.

Βέβαια είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη τιμά το συμβόλαιό της με τον Alpha, αλλά, όπως όλα δείχνουν έχουν ήδη μπει οι βάσεις για ένα βελούδινο διαζύγιο με το σταθμό. Τίποτα λοιπόν δεν την εμποδίζει να παρουσιάσει ένα θεσμό για ένα βράδυ,όταν μάλιστα η διοργάνωση φέρει την υπογραφή του συζύγου της.