Η πολιτικός, ο μετρ και το νεαρό μοντέλο

01.10.2009
Είναι παντρεμένη, μητέρα, πολιτικός και παραμένει όμορφη, λαμπερή και πάντα στην πρώτη γραμμή... Τώρα διεκδικεί ξανά την ψήφο του λαού, όμως, τη δική της καρδιά διεκδικούν αρκετοί επίδοξοι εραστές!

Είναι παντρεμένη, μητέρα, πολιτικός και παραμένει όμορφη, λαμπερή και πάντα στην πρώτη γραμμή... Τώρα διεκδικεί ξανά την ψήφο του λαού, όμως, τη δική της καρδιά διεκδικούν αρκετοί επίδοξοι εραστές!

Ηγνωστή πολιτικός, που διακρίνεται για το μπρίο της, την ευφράδεια λόγου και την κομψότητά της, μπορεί να έχει έναν καλό γάμο κι ένα σύζυγο που της προσφέρει τον ουρανό με τ’ άστρα, όμως εκείνη με την πρώτη ευκαιρία τα κάνει τα... παραστρατήματά της! Όλη την περασμένη χρονιά η πολιτικός είχε κρυφό ερωτικό δεσμό με μετρ γνωστού νυχτερινού κέντρου. Ήταν τρελά ερωτευμένη και έβρισκε συνεχώς προφάσεις για να βρίσκεται κοντά του, έστω και ως θαμώνας του κέντρου.

Ο σύζυγός της, εύπορος και πετυχημένος, της έχει τεράστια αδυναμία και δεν της χαλάει ποτέ χατίρι. Έτσι, την άφηνε, χωρίς καμία αντίρρηση, να βγαίνει με τις φίλες της κάθε φορά που εκείνη προφασιζόταν επαγγελματικές υποχρεώσεις και κοσμικά καλέσματα. Πού την έχανες, πού την έβρισκες την όμορφη βουλευτή? στα μπουζούκια! Όπως ήταν φυσικό, η είδηση αυτή αλλά και η εικόνα ενός δημόσιου προσώπου στα μπουζούκια σχολιάστηκε έντονα και οι φήμες για τη σχέση της με τον μετρ, που δεν περιορίστηκε μόνο στο νυχτερινό κέντρο, δεν άργησαν να φτάσουν στα αφτιά του απατημένου συζύγου!

Εκείνος έγινε έξαλλος και εκτός εαυτού, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, είχε άγριο καβγά με τον μετρ, ενώ από τις γροθιές του λέγεται ότι δεν γλίτωσε ούτε και η πολιτικός, που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την εξωσυζυγική της περιπέτεια.

Τελικά, τη συγχώρεσε, για χάρη της οικογένειάς τους και της δημόσιας εικόνας τους. Όμως, λίγο αργότερα τα βέλη του έρωτα την χτύπησαν και πάλι! Δεν της έφτασε η πρώτη άσχημη εμπειρία που έζησε μετά το θυελλώδη έρωτά της με τον μετρ και ερωτεύτηκε ξανά ένα νεαρό άντρα, τον οποίο εκείνη μάλιστα προέτρεψε να δουλέψει ως μοντέλο! Ναι, καλά ακούσατε!

Ο νεαρός, που είναι κατά πολλά χρόνια μικρότερός της και πολύ εμφανίσιμος, δεν άργησε να πέσει στην αγκαλιά της! Εκείνη έξυπνη και έμπειρη του έγινε απαραίτητη κι εκείνος κολακεύτηκε που είχε καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της. Το πάθος της για το νεαρό είναι τόσο μεγάλο, που έβαλε λυτούς και δεμένους προκειμένου να τον βοηθήσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ. Πρόσφατα μάλιστα φρόντισε να του βρει και κανονική δουλειά!

η βουλευτής είναι φουλ ερωτευμένη με το νεαρό, όμως αυτή τη φορά παίρνει τα μέτρα της, γιατί δεν θέλει με τίποτα να χαλάσει τον πλούσιο γάμο της. Όσο για το σύζυγο, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...