Ισμήνη, σταρ από την κολυμπήθρα

25.09.2009
Ο λόγος για τη δεσποινίδα Αϊβάζη, και ας μην το καταλαβαίνει η ίδια. Η βάφτισή της τα είχε όλα: star νονά, τη Ζωή Λάσκαρη, σεκιουριτάδες που δεν άφηναν... κουνούπι να περάσει αλλά και εκλεκτούς, λαμπερούς προσκεκλημένους.

Ο λόγος για τη δεσποινίδα Αϊβάζη, και ας μην το καταλαβαίνει η ίδια. Η βάφτισή της τα είχε όλα: star νονά, τη Ζωή Λάσκαρη, σεκιουριτάδες που δεν άφηναν... κουνούπι να περάσει αλλά και εκλεκτούς, λαμπερούς προσκεκλημένους. Όσο για τη νεοφώτιστη, με μπαμπά τον Γιάννη Αϊβάζη και μαμά τη Μαρία Κορινθίου δεν μπορούσε παρά να είναι μια μικρή θεά, που έπαψε να γελάει μόνο όταν την έβαλε ο παπάς στην κολυμπήθρα για να... ψαρέψει το όνομά της, Ισμήνη.

Τι κι αν οι νονές της, η Ζωή Λάσκαρη, η αδερφή του μπαμπά της και θεία της μικρής, Φελίτσια, και η παιδική φίλη της Μαρίας Κορινθίου, Βάλια Βασιλοπούλου, περίμεναν το ζευγάρι με τη μικρούλα μισή ώρα, αφού ένα τροχαίο ατύχημα είχε δημιουργήσει κυκλοφοριακή συμφόρηση στο δρόμο που οδηγούσε προς το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στην Κερατέα; Η χαμογελαστή μικρούλα με το που έφτασε, κρατώντας τη στην αγκαλιά του ο μπαμπάς της και με τη μητέρα της απαστράπτουσα στο λευκό φόρεμά της, «έκλεψε» τα βλέμματα όλων. Και ήρθαν όλοι για να ευχηθούν τα καλύτερα: ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Γιώργος Παρτσαλάκης με το γιο του Διαμαντή, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Τόνι Δημητρίου, ο Πέτρος Ίμβριος και ο Σωκράτης Αλαφούζος με τις κορούλες τους, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη και το γιο τους κ.ά.

Έκπληξη και οι μπομπονιέρες, που εντυπωσίασαν τα παιδάκια, καθώς ήταν κουβαδάκια θαλάσσης με φτυαράκια, ενώ οι καλεσμένοι γλυκάθηκαν με ταρτάκια φράουλας και παγωγό ξυλάκι! Να τους ζήσει.