Βρήκαν τη δική τους Εδέμ

25.09.2009
Μπορεί στα «Μυστικά της Εδέμ» να χώρισαν, αλλά στη ζωή ενώθηκαν για πάντα με τα δεσμά του γάμου. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σοουμπίζ, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ξυλά, βρήκαν τη δική τους Εδέμ και την... κατοχύρωσαν με κουμπάρο τον Λάκη Λαζόπουλο.

Μπορεί στα «Μυστικά της Εδέμ» να χώρισαν, αλλά στη ζωή ενώθηκαν για πάντα με τα δεσμά του γάμου. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σοουμπίζ, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ξυλά, βρήκαν τη δική τους Εδέμ και την... κατοχύρωσαν με κουμπάρο τον Λάκη Λαζόπουλο. Είναι ένα από τα πιο αθόρυβα και ωραία ζευγάρια της σοουμπίζ. Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ξυλά, χαμηλών τόνων και οι δύο, ζούσαν εδώ και τέσσερα χρόνια τον έρωτά τους, που ήρθε στο φως όταν άρχισαν να πρωταγωνιστούν στα «Μυστικά της Εδέμ». Και μπορεί στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά η Εύα (Φαίη Ξυλά) να έριξε... χυλόπιτα στον Νικόλα (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος), αλλά στη ζωή, όταν εκείνος της έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου επί σκηνής, εκείνη του είπε αμέσως το «ναι».

Το ίδιο επανέλαβε συγκινημένη και κρατώντας σφιχτά το χέρι του αγαπημένου της την περασμένη Δευτέρα στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο «Island» στη Βάρκιζα. Η νύφη δεν έστησε καθόλου το γαμπρό και έλαμπε ολόκληρη μέσα στο νυφικό της, που ήταν αποκλειστική δημιουργία για εκείνη του οίκου City Brital.

Όλοι οι φίλοι και οι συνάδελφοι του ζευγαριού από τα «Μυστικά της Εδέμ» ήταν εκεί: η Έλενα Ακρίτα, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Αλέξανδρος Σταύρου με τη Μαριάννα Τουμασάτου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, όπως και πολλοί ακόμη: ο Κώστας Βουτσάς με την κόρη του Θεοδώρα, ο Τάσος Κωστής με τη σύζυγό του, ο Κωνσταντίνος Κάππας με την αγαπημένη του Γωγώ Μπρέμπου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Νίκη Σερέτη, η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Απλοί, όπως και στη ζωή τους, τόσο η Φαίη όσο και ο Κωνσταντίνος, παρόλο που δεν ήθελαν πολλά φλας και δημοσιότητα στο γάμο τους, σε αντίθεση με άλλους επώνυμους της σοουμπίζ, δεν επιστράτευσαν σεκιούριτι για να απομακρύνουν τους... αδιάκριτους ρεπόρτερ. Απλώς η εκκλησία ήταν πολύ μικρή και δεν χώρεσε ούτε τους 500 καλεσμένους τους, που έμειναν να τους θαυμάσουν μετά το τέλος του μυστηρίου στο προαύλιο της εκκλησίας.

Μάλιστα, οι νεόνυμφοι μοιράστηκαν τη χαρά τους και με τους εκπροσώπους των MME ποζάροντας και δείχνοντας το πόσο ευτυχισμένοι ήταν πλέον ως ανδρόγυνο. Στη συνέχεια παρακάλεσαν να μην ενοχληθούν στο cocktail party που ακολούθησε, γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε σε κλειστό χώρο.

Όσο για ταξίδι του μέλιτος, θα πρέπει να το αναβάλουν για το καλοκαίρι, γιατί τα «Μυστικά της Εδέμ» τους... κυνηγάνε και ο Κωνσταντίνος ήδη ξεκίνησε πρόβες στο θέατρο για τον «Μπακαλόγατο».